Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Muškarac ju je častio pićem u klubu, a već nakon par gutljaja bila je otrovana: Nije mogla hodati niti govoriti!

Shutterstock
04.08.2021.
u 11:29

"Nisam osjećala ruke, znala sam da nešto nije uredu. Pokušala sam govoriti, ali nisam mogla sklopiti jednu rečenicu, samo sam mrmljala nešto."

Millie Taplin, 18-godišnjakinja iz Essexa, provodila se s prijateljicama u noćnom klubu Moo Moo kada joj je prišao muškarac i ponudio da je časti pićem. Pristala je, on joj je pružio čašu i rekao da proba sadržaj, a nakon par gutljaja rekla je da joj nije ukusno jer je prejako.

Prošlo je nekoliko minuta, a Millie se počela osjećati loše. Znala je da nije pijana, da je nešto drugo u pitanju. Ubrzo više nije mogla vidjeti, hodati niti govoriti.

"Nisam osjećala ruke, znala sam da nešto nije uredu. Pokušala sam govoriti, ali nisam mogla sklopiti jednu rečenicu, samo sam mrmljala nešto", rekla je za lokalnu televiziju.

Prijateljice su brzo nazvale njezinu stariju sestru koja ju je odvezla na hitnu, a ondje je stigla i majka koja je kamerom zabilježila u kakvom je stanju djevojka.

Uznemirujuću snimku na kojoj se vidi kako se Millie grči cijelo tijelo, majka je objavila na Facebooku kako bi osvijestila druge ljude koliko je opasno uzimati piće od nepoznatih ljudi u klubu.  

"Gledala sam je i pomislila što su joj to dali, nikada nisam vidjela tako nešto. Bila je sva u grču", rekla je majka i ispričala da liječnici sumnjaju na koktel droga - za paraliziranje i za nesvjesticu.

"Najgori dio mi je što je ona bila svjesna svega samo joj je tijelo bilo zamrznuto."

Na sreću, djevojka se oporavila od svega, a o cijelom slučaju obaviještena je i policija kao i noćni klub u kojem se sve dogodilo, prenosi UNILAD.

Zavod za zdravstvo: Od droga najviše se konzumiraju marihuana, kokain i amfetamini

1/14
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:52 04.08.2021.

Nadam sw da ce pocinitelja naci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije