Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI RAZVOD

Muškarac ispričao: 'Sviđa mi se moja supruga, ali je više ne volim...'

Shutterstock
04.08.2022.
u 20:32

Ne može se niti sjetiti kada su se zadnji put mazili u krevetu ili izmjenjivali bilo kakve nježnosti, a osim toga, čini mu se i kao da im je ponestalo tema za razgovor

- Stvarno mi se sviđa moja žena, ali nisam siguran volim li je više i ne znam je li moguće ponovno se zbližiti. U braku smo 15 godina i, znam da veze imaju svoje uspone i padove, ali stvarno mi se čini da smo upali u neku kolotečinu i da se ne možemo izvući. Posao, djeca i obnova kuće uzrokovali su nam stres tijekom godina, a seksualni nam je život postupno tijekom godina postajao sve manje bitan - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Ne može se, kaže, ni sjetiti kada su se on i supruga zadnji put mazili u krevetu ili izmjenjivali ikakve nježnosti, a osim toga, čini mu se i kao da im je ponestalo tema za razgovor. Za večerom, ako ne razgovaraju o djeci i njihovim rasporedima, sjede nasuprot jedno drugoga u tišini.

- Znam da ne želim razvod, ali ne znam što učiniti u vezi ove situacije. Nije da se mrzimo ili stalno svađamo, samo se nekako trebamo ponovno zaljubiti - nastavio je.

- U većini brakova dođe trenutak kada vaša veza postane manji prioritet. Ključ za vraćanje iskre je promjena ovoga. Zakažite redoviti večernji izlazak samo za vas dvoje, a ako se brinete da nećete imati o čemu razgovarati osim o djeci i poslu, organizirajte spoj na kojem isprobavate različite aktivnosti. Primjerice, možete se okušati u novom sportu ili ići na izložbu. No, morate i odvojiti vrijeme za intimnost. To ne mora značiti seks, zagrljaj ili masaža jedno drugoga izvrstan je način za izgradnju fizičke bliskosti - odgovorila mu je Deidre. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Komentara 1

MO
montello
13:23 05.08.2022.

Nađi drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije