Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Müller napokon u najvećem hrvatskom shopping centru

Müller
Foto: PR FOTO
27.09.2018.
u 10:42

Trgovina Müller u Arena Centru prostire se na cca 1800m2 , a zapošljava preko 50 djelatnika.

Njemački trgovački lanac Müller 27. rujna 2018. godine otvara novu poslovnicu u Arena Centru u Zagrebu. Dugoočekivani dolazak Müllera u najveći hrvatski shopping centar nastavak je ekspanzije Müllera na hrvatskom tržištu na kojem će do kraja ove godine imati preko 85 poslovnica, čime postaje jedan od vodećih i najkvalitetnijih lanaca u drogerijskoj branši.

Müller je osnovan 1953. godine u Njemačkoj. Od otvorenja do danas postao je jedan od najzanimljivijih trgovačkih lanaca širom Europe, s prepoznatljivom njemačkom kvalitetom. Posluje u 7 zemalja u Europi, zapošljava preko 34 000 djelatnika u oko 800 poslovnica, te nudi najveći izbor drogerijskog i parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana kućanstva, papirnice i igračaka. Müller robne marke vrlo brzo su osvojile potrošače zahvaljujući odličnoj kvaliteti po najpovoljnijim cijenama.

“Otvorenjem Müllera u najvećem hrvatskom shopping centru, u Arena Centru dodatno jačamo pozicioniranje na tržištu glavnog grada, kao i regije te nastavljamo ekspanziju na tržištu Hrvatske, koje još uvijek ima veliki potencijal. Vjerujemo da će građani Zagreba, ali i šire biti izuzetno zadovoljni otvorenjem poslovnice upravo u Arena Centru te da će upravo naš vrhunski asortiman dodatno upotpuniti široku shopping ponudu Arena Centra i privući dodatne posjetitelje“, izjavio je gdin. Arsim Aliu voditelj prodaje Müllera za Hrvatsku i Austriju.

Müller ima bogatu ponudu visokokvalitetnih proizvoda, kao i poznatih stranih i domaćih brendova po najpovoljnijim cijenama, čime je postao prepoznatljiv na domaćem tržištu. U Müller poslovnicama pronaći ćete uvijek jednake proizvode visoke kvalitete. Koncept trgovina je uvijek isti, maksimalno ugodan prodajni prostor visokih standarda uz ljubazno i stručno osoblje.

Trgovina Müller u Arena Centru prostire se na cca 1800m2 , a zapošljava preko 50 djelatnika. U ponudi ove poslovnice možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih proizvoda s odjela drogerije, parfumerije , čarapa i modnih dodataka, papirnice i igračaka. Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost osoblja zasigurno će svakom kupcu olakšati pronalazak željenog proizvoda u novoj poslovnici. Na dan otvorenja 27.09.2018. očekuje vas odličan popust, nagradno Kolo sreće, degustacije, pokloni uz kupnju, degustacije te za Vaše najmlađe druženje s LINO maskotom, PJ Masks junacima i Paw Patrol šminkanje za djecu te brojna druga iznenađenja!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije