Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

MSC Cruises nastoji do Uskrsa ponovno pokrenuti kružna putovanja do Grčke

Kompanija blisko surađuje s grčkim Ministarstvom turizma i drugim nadležnim tijelima na pravovremenom ponovnom otvaranju lokalnih turističkih usluga za uskrsne blagdane
04. veljače 2021. u 15:43 157 prikaza
MSC Cruises

MSC Cruises je danas objavio da blisko surađuje s grčkim Ministarstvom turizma i drugim nadležnim tijelima na pravovremenom ponovnom otvaranju lokalnih turističkih usluga kako bi bile dostupne putnicima s brodova na kružnim putovanjima koji će posjećivati Grčku tijekom predstojećih uskršnjih praznika.

Povezano s tim, kompanija je također najavila otkaz svih planiranih krstarenja broda MSC Magnifica do 29.04.2021. godine. Brod je 14.02. trebao započeti s redovnom plovidbom na svom 10-noćnom grčkom itinereru, kako je bilo prethodno planirano.

Gostima s rezerviranim krstarenjem na brodu MSC Magnifica (polasci do 29.04.) će biti ponuđena mogućnost rezervacije odmora na jednom od drugih brodova kompanije koji će posjećivati Grčku ili pak na brodu MSC Grandiosa koja trenutno plovi zapadnim Mediteranom. Alternativno, gostima će biti ponuđen vaučer za buduće krstarenje u iznosu uplaćenom za otkazano krstarenje koji mogu iskoristiti do kraja 2021. godine, za krstarenja s polaskom do 30.04.2022. uz dodatni kredit za potrošnju na brodu.

MSC Grandiosa trenutno plovi na svom 7-noćnom krstarenju zapadnim Mediteranom isplovljavajući iz Genove svake nedjelje i posjećujući Civitavecchiju, Napulj, Palermo/Cagliari te Vallettu na Malti. Ukrcaj je moguć u svakoj od navedenih talijanskih luka.

Za više detalja o brodovima MSC Cruisesa i itinererima molimo posjetite www.msckrstarenja.com

Više detalja o vodećem zdravstveno-sigurnosnom protokolu potražite ovdje.

KBC Rijeka
u riječkom KBC-u
Nakon vijesti da im nerođeno dijete neće preživjeti, mladi par 'u povjerenju' dobio neobičnu preporuku
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati