Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stilska pogreška

Mrštila se dok su joj kratili šiške: 'Sad izgledaju dobro samo dok ne opustim čelo...!'

TikTok/@TheGrenYahs
28.03.2022.
u 15:30

Frizura joj super izgleda dok joj je lice napeto, no čim opusti čelo i spusti obrve, rubovi kose joj se podižu prema gore i šiške su joj prekratke...

Svi znamo da nam; dok sjedimo u frizerskoj stolici; i najmanji rez škarama može promijeniti cijeli izgled, a jedna je žena na TikToku podsjetila da kod frizera treba paziti čak i na svoj izraz lica... 

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Na svom računu @thegrenyahs pokazala svoju novu frizuru koja na prvi pogled izgleda dobro, no napravila je, kaže, klasičnu pogrešku što je tijekom šišanja bila prenapeta - pa joj je čelo bilo naborano, a obrve podignute....

- Upravo sam skratila šiške do obrva, a da sa strana budu malo duže - rekla je, no čim je završila, kaže, shvatila je da je cijelo vrijeme šišanja bila 'namrštena'.

@thegrenyahs

I’m CRYINGGGGGG 💀 🤦🏼‍♀️

♬ original sound - TheGrenYahs

Zato joj sada frizura super izgleda dok joj je lice napeto, no čim opusti čelo i spusti obrve, rubovi kose joj se podižu prema gore i šiške su joj prekratke.

- Sviđa mi se što nisi odmah okrivila frizera, nego si sama skužila u čemu je problem... - napisala je jedna djevojka u komentarima.

- O definitivno sam ja kriva, znam to! - odgovorila je, a neki su joj savjetovali da 'bude pod stresom još par tjedana, dok joj kosa malo ne izraste'.

- Ionako sam stalno u stanju stresa i tjeskobe pa je ovo prava frizura za mene! - našalila se autorica.

- Zbog toga uvijek svojim klijentima ostavim šiške za centimetar duže! - napisala je jedna frizerka, a prenio Mirror.

Pokazala frizerki kakvu frizuru želi, krajnji rezultat je daleko od toga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije