Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Možete li vjerovati? Majka otkrila kako na najjeftiniji način ukloniti mrlje s dječje odjeće

19.08.2019.
u 14:51

Clare Hen je u grupi na Facebooku otkrila tajnu čišćenja masnih mrlja, a uz objavu je stavila i fotografije kao dokaz.

Njezin sin je pomagao tati oko popravka automobila i vesta mu je bila puna ulja. Nije znala što da napravi pa je probala trik za koji je čula mnogo puta do sada, ali nikada nije imala priliku upotrijebiti ga, piše Metro.  

Foto: Facebook/Clare Hen

"Moj sin je pomagao tati oko popravka automobila za vikend i novu jaknicu je uprljao masnoćom. Puno sam čitala o tome kako Coca-Cola pomaže u borbi s mrljama od ulja pa sam odlučila isprobati trik na njegovoj jaknici. U kantu sam natočila dvije boce Coca-Cole i ostavila jaknicu u tome potopljenu preko noći. Nakon toga sam je oprala u perilici za rublje na normalnoj temperaturi. Izgleda kao nova", napisala je Clare. 

Foto: Facebook/Clare Hen

Foto: Facebook/Clare Hen

Navodno ugljična i fosforna kiselina iz ovog pića pomaže u razgradnji masnoće pri pranju. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
predator57
18:28 19.08.2019.

Moja regica bu to proballa, pa bumo ve vidli kaj bu z tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije