Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li uspjeli?

Možete li pronaći tipke klavira na slici sa zebrama?

Holiday Gems
18.09.2019.
u 15:01

Nije toliko lagano upravo zbog boja koje vrlo zbunjujuće djeluju na naš mozak

Britanska stranica za putovanja Holiday Gems napravila je ovu zanimljivu zagonetku u kojoj je potrebno pronaći crno-bijele tipke klavira na slici punoj zebra, koje su također crno-bijele. Mnogi nisu uspjeli pronaći instrument, što dokazuje da zagonetka baš i nije lagana. 

Foto: Holiday Gems

Onima koji su uočili tipke trebalo je oko 58 sekundi da ih lociraju. Ako nikako ne vidite gdje se nalaze, evo mala pomoć: Pogledajte u lijevi donji kut. 

Foto: Holiday Gems

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sedam
19:20 18.09.2019.

i to su tipke klavira?

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:41 18.09.2019.

Nakon 3-4 minuta potrage našo sam ja te vaše tipke. Nego, pri traženju sam po mojoj osobnoj procjeni vidio i par slika jedne poznate aktualne političarke?! Ne znam je li to bila namjera umjetnika...

SU
supertonkica
21:05 18.09.2019.

Ma lažu ko ustaše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije