Motanje je počelo! Prvu sarmu sezone pripremili smo prema omiljenom receptu restorana Stari fijaker
Zagrepčani već dugo znaju gdje uvijek mogu pojesti dobru sarmu, a dobar glas itekako se daleko čuje pa na tanjur ovog slasnog jela u Stari fijaker dolaze tursti sa svih strana svijeta. Otkad imamo njihov recept, svake godine jedva čekamo da krene sezona motanja!
Komentari 3
PG
Nagore mi je kad listove previše isperu pa je kiselosti malo ili nimalo. Volim kad kiselina malo ''ugrize'' u ustima.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Sarmu obožavam. Meni ide i za doručak, ručak i večeru, noću, danju, ljeti, zimi. Kako god. Ali, samo uz kuhani krumpir. Ličanin sam.