Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova na proljeće

Monica Bellucci drugi put trudna

Monica Bellucci
Pixsell
18.01.2010.
u 09:13

Seksepilna glumica i njen suprug, francuski glumac Vincent Cassel s kojim je u braku već deset godina, već imaju petogodišnju kći Devu koja je ime dobila po božici mjeseca.

Šuškanja kako je jedna od najseksepilnijih glumica Monica Bellucci drugi put trudna novinarima je potvrdio njen prijatelj.

Bellucci i njen suprug, francuski glumac Vincent Cassel imaju petogodišnju kći Devu koja je ime dobila po hinduističkoj božici mjeseca. Bivši 45-godišnji model i njen suprug u braku su deset godina i jako se vesele prinovi koja će se roditi krajem proljeća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije