Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mondo daruje besplatnu dostavu na sve iznad 100 kn

Mondo poklanja besplatnu dostavu na sve iznad 100 kn
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
05.05.2015.
u 09:27

Na Mondo.hr pronađite sve što vam treba uz besplatnu dostavu za kupnju iznad 100 kn do kraja svibnja.

Svibanj je mjesec iznenađenja na Mondo.hr! Kupujte iz udobnog naslonjača uz još bolje pogodnosti. Do kraja svibnja Mondo vam daruje besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 100 kn.

Pitate se zašto kupovati upravo na Mondu? Donosimo vam top 5 razloga ZA!

1. Mondo.hr vam olakšava život

Mondo.hr vam donosi proizvode iz ukupno 12 kategorija: škola, knjige, zabava, moda, kozmetika, sport, igračke, baby oprema, auto, tehnika i dom/vrt. U samo nekoliko klikova odaberite sve što vam treba.

2. Dostava unutar cijele Hrvatske

Najbolja prijateljica uskoro ima rođendan? Iznenadite je vrhunskom kozmetikom! Treba vam nova perilica rublja, ali nemate prijevoz? Kupite je na Mondu i stiže besplatno na bilo koju adresu u Hrvatskoj, a na području Zagreba izravno u vaš dom.

3. Zajamčen povrat novca u zakonskom roku

Potreban vam je novi bicikl, no sunčane dane nikako ne želite potratiti na lutanja shopping centrima? Na portalu Mondo.hr odaberite odjeću, obuću i ostalu opremu za sport, a ako vam se odabrani proizvodi ipak neće svidjeti, možete ih vratiti u roku od 14 dana uz povrat novca.

4. Plaćajte pouzećem ili karticama

Novi gadget kojem ne možete odoljeti na tržištu je? Mondo vam nudi velik izbor tehnike uz koju možete uživati već danas, a platiti kako vam najbolje odgovara – pouzećem ili kartično do 12 rata beskamatno.

5. Uvijek dostupna korisnička podrška

Za sve vaše upite, komentare i reklamacije Mondov tim dostupan je u svakom trenutku na više kanala: putem besplatnog telefonskog broja 0800 44 68, na emailu info@mondo.hr i na službenoj Facebook stranici. Javite se sa svojim upitom u bilo koje doba dana i odgovor stiže u najkraćem roku.

 

Posjetite www.mondo.hr i već danas pregledajte bogatu ponudu te odaberite nešto za sebe i svoju obitelj uz besplatnu dostavu iznad 100 kn do 31. svibnja.

Želite prijaviti greške?