Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEAR DEIDRE

'Moja obitelj tvrdi da mi je otac osuđeni silovatelj, ali to nije istina'

Getty Images
29.10.2019.
u 22:45

Njegov najstariji brat nazvao je učiteljicu mlađeg polubrata i rekao kako im je otac osuđivani silovatelj.

- Ovo nije istina - rekao je zabrinuti mladić koji se za pomoć obratio Deidre, savjetnici portala The Sun.

Objasnio je kako ih je otac napustio kada je on imao samo pet godina, a njegova majka nikada nije prestala biti ljuta zbog toga kao i njegovi brat i sestra. Otac mu sada ima 45 godina i novu obitelj u kojoj ima i sina od sedam godina. 

- Sreo sam se s tatom prošle godine jer radim blizu njegova doma. Nisam ovo rekao majci, ali od tada smo se našli dva ili tri puta - nadopisao je. 

Tvrdi kako njegova obitelj širi grozne laži o njegovom ocu, a u tome se koriste čak i Facebookom gdje na očeve fotografije pišu kako je opasnost za žene što on uopće nije.

- Tata se ljuti jer se se ne zauzimam za njega, ali ja samo želim miran život - završio je. 

Da se uistinu nalazi u nezavidnoj situaciji, potvrdila mu je i Deidre. 

- Ovaj obiteljski razgovor zvuči toksično. Recite svojoj obitelji kako su te laži apsolutno odurne i da time krše zakon - savjetovala mu je te dodala da im mora objasniti koliko takve laži štete ne samo njegovom ocu već i malenom polubratu kojeg bi ovo moglo obilježiti za cijeli život. 

Za vas smo ljubavne savjete potražili i kod kumica na placu:


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije