Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Moja djevojka ima djecu koja su od nedavno s nama pa nas dvoje više nemamo vremena za sebe'

Getty Images
17.09.2022.
u 18:16

Očito je da ste učinili što možete da se djeca kod vas dobro osjećaju, inače ne bi bili tu, pa ste na dobrom putu da s njom i s njima gradite obiteljski život, rekla je terapeutkinja.

Nedavno je k meni uselila moja djevojka sa svojom djecom zbog koje ona više nikad nema vremena za nas dvoje, napisao je anonimni muškarac u pismu seks terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre.

 

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15
Iako je na početku, kaže, dogovor među njima bio da će je djeca posjećivati ​​svaki drugi vikend, sada su stalno kod njega i on osjeća kao da se ne uklapa..

- Ona uvijek stavlja djecu na prvo mjesto, ali gdje sam tu ja? - pita se i kaže da više nikad nemaju vremena samo za sebe, pa njihov seksualni život praktički ne postoji.

U Hrvatskoj je po zakonu moguće 'liječiti' homoseksualizam: Stručnjaci zgroženi terapijom

- Još bismo trebali biti u razdoblju medenog mjeseca! - zaključio je, a Deidre mu je rekla da bi konačni cilj trebao biti da svi skupa postanu velika i sretna obitelj.

- Očito je da ste učinili što možete da se djeca kod vas dobro osjećaju, inače ne bi bili tu, pa ste na dobrom putu da s njom i s njima gradite obiteljski život - rekla je terapeutkinja.

Odgovorila mu je da se, baš kao i on i djeca i partnerica prilagođavaju novom životu, pa je najbolje da s njom sjedne i objasni joj kako se osjeća.

- Možda nije ni shvatila da sad provodite manje kvalitetnog vremena zajedno i vjerojatno uživa u činjenici da je njenoj djeci s njim ugodno - zaključila je Deidre.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije