Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Moj ljubavnik ima dugogodišnju djevojku, ali ja ne želim biti njegova tajna'

'Ne znam koristi li me kao malo zabave sa strane ili zapravo osjeća nešto prema meni.'
30. travnja 2021. u 20:00 1 komentara 1707 prikaza
Foto: shutterstock

- Moj ljubavnik provodi cijeli dan sa mnom, a onda ide natrag svojoj dugogodišnjoj djevojci. Upoznali smo se prošle godine na poslu. Kako su mjeseci prolazili, postajalo je sve intenzivnije, a on je redovito mijenjao smjene kako bismo mogli provoditi više vremena zajedno - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Jedan dan kada su bili sami na poslu, započeli su svoju aferu. Od tada je prošlo šest mjeseci, a njihova afera još uvijek traje. Cijeli dan na poslu provedu zajedno, a onda nakon posla on se pretvara kao da ona ne postoji i ide doma svojoj djevojci.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara: Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu!

1 / 3
orgazam

- Ne znam koristi li me kao malo zabave sa strane ili zapravo osjeća nešto prema meni. Kad spomenem njegovu djevojku, on brzo promijeni razgovor, pa ne znam ima li je namjeru napustiti je. Grozno se osjećam kao "druga žena" i pokušala sam to prekinuti nekoliko puta, ali uvijek me ponovno zavede - nastavila je.

- Jedina osoba koja zna što vaš ljubavnik želi je on pa ga trebate pitati. No, imajte na umu da možda nećete dobiti odgovor koji želite. Ne razgovarajući o svojoj trenutnoj vezi, izbjegava raspravljati o vašoj, a vjerojatno to i čini, jer misli da vam se neće svidjeti ono što ima za reći. Ako kaže da želi biti s vama, dajte mu vremensko ograničenje da prekine trenutnu vezu i bude s vama - odgovorila joj je Deidre.

Ovo je jedini McDonald’s na svijetu s tirkiznim logom!

Zanimljivo Ovo je jedini McDonald’s restoran na svijetu koji nema žuti logo: Znate li zašto? cheesecake Mmm... Isprobajte ovaj super recept Marthe Stewart za cheesecake – koji se ne peče Wow! Je li ovo zaista ista kuća? Par renovirao staru nekretninu, a rezultat je genijalan
podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • montello:

    Haha cuj ovo kao da ti je muz varas ti njega on tebe