Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjeća se usamljeno

'Moj dečko previše radi pa se seksam s njegovim najboljim prijateljem'

Shuttershock
24.09.2022.
u 22:44

Sada je zaljubljena u oba muškarca i ne zna kojeg da odabere pa za savjet pita psihoterapeutkinju Deidre.

Moj partner radio je u inozemstvu previše pa sam se sprijateljila s njegovim najboljim prijateljem, a sada sam zaljubljena u njega. Znam da je to krivo, ali seks je toliko dobar da jednostavno ne mogu prestati. Imam 32 godine i u vezi sam već osam godina. Imamo dva sina od pet i sedam godina i stvarno sam uživala u našem obiteljskom životu, sve dok moj dečko nije promijenio posao. On je vozač kamiona i shvatio je da može puno više zaraditi dalekim rutama. Iako dobro zarađuje, osjećala sam se kao da sama odgajam djecu i jako usamljeno. Dosta smo se svađali, ali uvijek su završile tako da sam ja mislila da sam u krivu. Prezirala sam ga jer je imao svoju slobodu, a mojim životom vladala su djeca - ispričala je za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Jedne noći otišla je u pub sa svojim prijateljicama te je tamo srela najboljeg prijatelja svog dečka. Oni se znaju dugo i dobri su prijatelji pa su zajedno popili piće. On i njezin dečko isto su godište, a on je i oženio sestričnu njezinog dečka prije nekoliko godina. Počeli su pričati, a na kraju večeri ona ga je pozvala kod sebe u stan. Osjećala se dobro jer je napokon dobivala pažnju i završili su u krevetu. Seks joj je bio odličan, a njihova afera nastavila se tijekom sljedećih mjeseci. Ona je sada zaljubljena u njega i ne želi ga ostaviti, ali i dalje voli svog dečka te ne želi ostaviti ni njega pa za savjet pita stručnjakinju.

- Sami kažete da znate što trebate učiniti, stoga donesite odluku i slijedite je. To se naziva odraslom osobom - i znači donositi dobar izbor za sebe i za ljude koje volite. Znam da je teško kad vaš dečko radi daleko, a vi ste usamljeni i dosađujete se. Život može biti težak kada pokušavate uravnotežiti novac i vrijeme s obitelji, ali morate se usredotočiti na pozitivnu stranu. Recite svom dečku da shvaćate koliko naporno radi za vas, ali da vam nedostaje. Recite mu da novac nije sve, te da ga njegova djeca trebaju, kao i vi. Zatražite od njega da pokuša smanjiti radno vrijeme, ali u međuvremenu poradite na popravljanju međusobnog odnosa razmjenjujući seksi poruke s njim dok je on odsutan. Nije to isto, ali moglo bi ga samo podsjećati na ono što mu nedostaje kod kuće - odgovorila joj je Deidre.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:51 25.09.2022.

Bolje da se rastavi nego da tako vara htjela bi i jednog i drugog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije