PROMO

MODNI SPEKTAKL U ZAGREBU - revija s potpisom Roberta Severa oduševila uzvanike

Robert Sever
Foto: Luka Cerovina i Robert Gašpert
1/15
31.03.2023.
u 14:16

Robert Sever predstavio je spektakularnu novu kolekciju nazvanu Vere Fabula i iznio svoje viđenje mode za proljeće 2023. godine!

Modna večer održala se u suradnji s magazinom Story u prekrasnom ambijentu zagrebačkog hotela Hilton Conference & Event Center Zagreb, na kojoj su poznata lica Ljupka Gojić Mikić, Ana Begić Tahiri i Konstantin Hag nosili kreacije poznatog dizajnera.

Foto: Luka Cerovina i Robert Gašpert

Proljeće pretočeno u modnu raskoš i kolekciju znakovita naziva Vere Fabula predstavio je Robert Sever, jedan od najvećih domaćih dizajnera. Zagrebačkoj publici prikazao je 60 total lookova koji su u cijelosti izrađeni u RS radionici. Kolekcija za proljeće odraz je višemjesečnig rada i predstavlja kombinaciju nježnih uzoraka, različitih tekstura i tehnika ručne izrade te silueta koje izvrsno usklađuju chic, nosivo i profinjeno.

Foto: Luka Cerovina i Robert Gašpert

„U središtu svake kolekcije je nepokolebljiva predanost osnaživanju žena, a naglasak je uvijek na isticanju ženstvenosti i snage. Ilustracija koju sam nacrtao prije nekoliko godina odlično opisuje temelje kolekcije: sinkronizaciju, nadopunjavanje i slavlje svih žena i njihove različitosti. Bile forme kratke, duge, uske ili ležerne, moj je zadatak kao dizajnera odjeće stvoriti predivne komade koje ćete moći nositi uvijek, dugi niz godina“ istaknuo je Robert Sever.

Foto: Luka Cerovina i Robert Gašpert

Cijela kolekcija sastavljena je od isključivo unikatnih, neponovljivih kreacija pa je svaka izrađena tako da bude vrijedna divljenja i obožavanja. „Možda više nego inače imamo čipku u mnogo opcija, od ručno izrađene, pamučne, sintetične do vintage čipke koja je korištena u nekim detaljima“ pojasnio je dizajner Sever i istaknuo zadovoljstvo suradnje s magazinom Story drugu godinu zaredom, u priređivanju ovog modnog spektakla. Njemu su nazočile i brojne zvijezde - Zrinka Cvitešić, Tihana Harapin Zalepugin, Lejla Filipović, Borna Kotromanić, Jagoda Kumrić, Damir Kedžo, Neven Ciganović,i Tina Katanić i mnogi drugi.

Foto: Luka Cerovina i Robert Gašpert

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije