Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak velikih kra

Modni hitovi koje će trendesetrice nositi ove jeseni

'A model wears a creation as part of Lanvin Women\'s fashion fall winter 2010-2011 collection is presented during the Paris Pret-a-porter Women\'s Fashion Week in Paris, France, 05 March 2010. The Pre
'C4115/_Hendrik Ballhausen/DPA/Pi'
04.09.2010.
u 13:41

Tamne uske traperice, po mogućnosti sa zatvaračima na nogavicama pravi su hit, a osim toga dobro stoje većini žena

U ovu recesijsku modnu jesen mnogi su zakoračili praznih novčanika. I to baš u trenutku kad su u dućane stigle nove kolekcije. Ako ste od onih sretnika koji ipak imaju "zalihe" donosimo kratki pregled ovojesenskih "must have" komada. Tamne uske traperice, po mogućnosti sa zatvaračima na nogavicama pravi su hit, a osim toga dobro stoje većini žena. Uložite u kaput boje devine dlake. Popularni camel ove sezone se vratio na velika vrata, hit su i avijatičarske jakne s velikim kragnama. Popularne su i lepršave haljine koje se nose na guste dokoljenke. Kad su u pitanju modni dodaci popularne su torbe srednje veličine, koje podsjećaju na one iz pedesetih godina prošlog stoljeća. U modnu se žiću vraćaju i mnogima omržene špic cipele, a apsulutni su hit i životinjski uzorci, s kojima se pak ne smije pretjerivati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije