Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Casual a šik

Modne blogerice odsad hodaju u cvjetnim starkama i vansicama

tibi
Facebook
11.10.2012.
u 00:01

Američka dizajnerica Tibija Amy Smilovic kreirala je limitiranu kolekciju tenisica za 11 najjačih modnih blogerica, a možete ih imati i vi!

Budući da ponekad i modne blogerice moraju odmoriti stopala od ubojitih štikli, dizajnerica brenda Tibi koji obožavaju sve trendi zvijezde pobrinula se da hodaju u vrlo stylish tenisicama. Tako je Amy Smilovic kreirala street-chic capsule-kolekciju kao stvorenu za blogerice i "it" djevojke poput Miroslave Dume, Elin Kling, Caroline Isse, Taylor Tomasi Hill, Leandre Medine i Hanneli Mustaparte.

Naravno, u pitanju su i inače vrlo šik tenisice, Converse i Vans, koje se uz malo boje i uzorka transformiraju u vrlo ženstveni modni dodatak dostojan i najelegantnijih stylinga. Ovog puta Smilovic ih je ukrasila svojim inače zaštitnim znakom – cvijećem. Od pastelnog cvijeća i crno-bijelih tratinčica do "razlivenih" boja i geometrijskih uzoraka, 11 je blogerica dobilo svoj model s inicijalima. No bez brige, one nisu rezervirane samo za njih jer ih i vi možete naručiti na internetu za 700-tinjak kuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije