Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neudobno, a skupo

Modeli Victoria's Secreta se bune: od donjeg rublja imamo modrice!

Selita Ebanks (1)
Pixsell
25.08.2011.
u 20:58

Prekrasna Selita Ebanks, jedan od Victorijinih anđela, otkrila je da najpoželjnije donje rublje na svijetu ponekad napravi više štete nego koristi

Možda mislite da ne postoji glamurozniji trenutak u svijetu modela od nošenja grudnjaka i gaćica Victoria's Secret optočenih dijamantima, no Selita Banks, koja je nosila donje rublje prekriveno dijamantima, rubinima, smaragdima i žutim safirima vrijedno 4,5 milijuna dolara, ne bi se složila.

– Nije me bilo strah vrijednosti tog rublja, ali me jako boljelo. Da, dijamanti bole, pogotovo na osjetljivim dijelovima tijela. Nakon revije bila sam potpuno izgrebana i puna modrica – otkrila je prekrasna Selita.

Victoria's Secret najveći je američki proizvođač donjeg rublja, godišnje zarađuje više od milijardu dolara i šalje 400 milijuna kataloga svojih modela.

Nedavno je lansirao i kampanju za odjeću za teretanu, u kojoj su njihovi anđeli pokazali da se za svoja tijela i te kako narade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije