Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolce&Gabbana

Modeli su postali suvišni jer su ih zamijenili - dronovima

D&G modele zamijenio - dronovima
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
26.02.2018.
u 11:38

Piste su napravile svjetske zvijezde kao što su Naomi Campbell, Heidi Klum ili Gisele Bündchen, koje sada mogu biti zamijenjene tehnologijom?

D&G pretvorio je Milanski tjedan mode u epizodu popularne serije "Black Mirror" kada je zamijenio modele - dronovima. Taj potez pokazao se kontroverznim za većinu ljudi jer ih zanimaju i sami modeli s piste. Modeli vrlo često postaju vrlo važne ikone stila i influenceri na društvenim mrežama.

Mnogo djevojaka želi postati nova Gigi Hadid ili Kendall Jenner. Piste su napravile svjetske zvijezde kao što su Naomi Campbell, Heidi Klum ili Gisele Bündchen, koje sada mogu biti zamijenjene tehnologijom? Umjesto modela, njihovu A/W18 kolekciju "nosili" su dronovi. Prema navodima iz Metro.uk.com, publika je morala isključiti Wi-Fi s telefona prije početka predstavljanja nove kolekcije. Naime, morali su to učiti zbog dronova. 

Plus size manekenka objavila neretuširanu fotku, evo kako su fanovi reagirali:

D&G modele zamijenio - dronovima
1/32

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije