Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Vlaškoj

Mnogi poznati pohrlili na otvorenje novog eNVy room showrooma

Otvorenje Envy showrooma
Foto: PR FOTO
1/12
16.09.2016.
u 11:31

Unikatne vješalice za haljine izrađene su po želji dizajnera u jednoj staroj zagrebačkoj željezariji, a garderobe za presvlačenje pretvorene u velike zrcalne zone koje dodatno otvaraju prostor i čine ga prostranijim.

Omiljeni dizajnerski dvojac eNVy room, poznat po glamuroznim vjenčanicama i večernjim haljinama, u društvu brojnih poznatih ambasadorica proslavio je otvorenje novouređenog showrooma.

Prodajno-izložbeni prostor u Vlaškoj ulici koji se proteže na više od 250 kvadratnih metara u središtu Zagreba, elegantno i moderno uređen, otvara novo poglavlje u dugogodišnjoj karijeri jednog od vodećih modnih brendova. U novom prostoru bijelih zidova i podova, u ponudi je više od 120 modela vjenčanica i večernjih toaleta, ali mogu se naći i modni dodaci poput torbica s potpisom eNVy rooma iz kojeg stoje dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

„S obzirom da su naše haljine rađene od skupocjenih tkanina i ukrasa i svakoj posvećujemo veliku pažnju kako bi na kraju naše klijentice u njima zablistale, zaključili smo kako bi i naš showroom trebao biti podjednako ekskluzivan. Zato smo uložili jako puno truda i ideja u uređenje ovog prostora, jer želimo da to bude oaza u kojoj će naše klijentice u potpunosti doživjeti filozofiju eNVy room branda, a to je da se svaka žena u našim haljinama mora osjećati posebno"

Unikatne vješalice za haljine izrađene su po želji dizajnera u jednoj staroj zagrebačkoj željezariji, a garderobe za presvlačenje pretvorene u velike zrcalne zone koje dodatno otvaraju prostor i čine ga prostranijim.

Brojne poznate dame pohrlile su na otvorenje, a među njima su bile Mia Kovačić, Bojana Gregorić, Antonija Blaće, Judita Franković, Tatjana Jurić, Petra Kurtela, Korana Gvozdić, Kristina Krepela, Edita Misirić, Sementa Rajhard, Mirna Zidarić te brojne kolege dizajneri.

Foto: PR FOTO

>>Bezvremenski šarm damskog chica koji nas vraća u viktorijansko doba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije