Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Mladoženji pozlilo na dan vjenčanja, a mladenka mu pronašla zamjenu i nastavila slaviti

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
19.11.2021.
u 12:30

Da ne bi otkazala sve što su organizirali i platili, mlada se brzo snašla...

Na TikTok profilu sale za vjenčanja, The Victorian Youngsville, osvanuo je neobičan video s jednog slavlja. 

Naime, neimenovani bračni par trebao je proslaviti sudbonosno 'da' koje su izrekli, ali mladoženji je pozlilo od trovanja hranom i završio je u bolnici. 

Iako se tijekom dana počeo oporavljati, nije mogao prisustvovati slavlju, ali mladenku to nije spriječilo da se veseli, pa mu je pronašla zamjenu.

Doveli su joj 'lažnog' supruga odnosno lutku u odijelu, na kotačima, s fotografijom supruga na glavi. Mladenka je s njim plesala, pjevala, fotografirala se, a na kraju i rezala tortu. 

Video je brzo postao viralan, a ljudi su u komentare pisali da ih je mladenka dobro nasmijala.

@thevictorianyoungsville he had severe food poisoning & is doing better now! 😅 #weddingtiktok #manifestation #relationships #selfcare #wedding #fyp #horrorstory #weddingfail ♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis

Mladoženja se požalio da su gosti kasnili na vjenčanje, no svi su primijetili nešto drugo

Ilustracija
1/3

Komentara 1

MO
montello
15:18 19.11.2021.

Zabsvlja se ona dobro a muz u bolnici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije