Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv eksperiment

Mladić se fotografirao svaki tjedan punih 10 godina kako bi pratio promjene - pogledajte razliku

YouTube/Niall Gray
17.02.2021.
u 13:26

Sve je počelo iz zabave, a pretvorilo se u zadatak koji je Niall shvatio ozbiljno - nije bilo tjedna da nije 'okinuo' selfie.

Od tinejdžerske dobi, pa do srednjih dvadesetih ljudi se jako promjene. Osim načina odijevanja i frizure poprimaju ozbiljnije i grublje crte lica, a kako bi pratio svoju promjenu i razvoj, Niall Gray se počeo svakog tjedna fotografirati kada mu je bilo samo 14 godina. Sada, kada je napunio 24, napravio je kratki videozapis u koji je stavio baš svaku od tih fotografija.

"Sve je počelo kada sam se igrao efektima web kamere na računalu. Palo mi je napamet da bi se mogao svaki tjedan fotografirati da vidim izgledam li drugačije od ponedjeljka do nedjelje - naravno, nije bilo razlike. Ipak sam nastavio to raditi, a kako su godine prolazile počeo sam koristiti i druge uređaje, pa se kvaliteta fotografije poboljšava od početka do danas - što možete jasno primijetiti u videozapisu", rekao je za Bored Panda.

Pogledajte video:

Niall kaže kako je ponekad bilo smiješnih i neugodnih situacija kada bi se trebao fotografirati. "Bio sam s djevojkom na odmoru, a u jednom trenutku sam je zamolio da se makne kako bih ja napravio selfie. Nije joj bilo jasno što se događa dok joj nisam objasnio."

Otkrio je i da ne planira stati s fotografiranjem, ali će napraviti novu frizuru i neke veće promjene u izgledu kako bi novi videozapis bio zanimljiviji.

Turist u muzeju legao na skulpturu da bi se fotografirao - pa joj slomio tri nožna prsta:

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije