Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ljubav

Mladić (23) u vezi je s 37 godina starijom ženom: 'Hejteri govore da mi izgleda kao baka'

TikTok
11.06.2021.
u 11:30

Među negativnim komentarima, mnogi su korisnici TikToka stali su u njihovu obranu te im ostavili brojne poruke podrške

Quran (23) na TikToku je prikupio gotovo 450 tisuća pratitelja, ali svejedno se redovito mora boriti s negativnim komentarima i to zbog njegove 37 godina starije djevojke Cheryl, kako piše Mirror.

Unatoč tome što inzistiraju da su zaljubljeni, često dobivaju poruke koje propituju koliko su njihovi odnosi iskreni, a neki tvrde da je on sigurno s njom samo zato što je bogata. Dok drugi okrutno komentiraju Cherylin izgled, govoreći kako više izgleda kao njegova baka.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

U novijem videu, koji je pregledan više od 3,9 milijuna puta, odgovorili su na pitanje ‘odobravaju li vaše obitelji vašu vezu?’ koje im je postavio jedan pratitelj. Istovremeno kažu ‘da’ te otkrivaju da su Cherylina djeca, koja su starija od Qurana, veoma sretna zbog njih.

@ttvleolove_3

Hi how you doing ##Vibe ##BestSeatInTheHouse ##fypツ ##couple ##lilwayne ##😏 ##love ##foryou ##couplegoal ##bigpur ##lover ##goingin ##fup ##mo ##forypup ##fy ##baby

♬ I'm Goin In - Drake

Među negativnim komentarima, mnogi su korisnici TikToka stali su u njihovu obranu te im ostavili brojne poruke podrške. “Neki ljudi jednostavno ne mogu podnijeti kad vide nekog sretnog. To ih tjera da shvate koliko su sami jadni”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Zašto je važno dok ste sretni i volite se? Želim vam samo najbolje.”

@ttvleolove_3

We happy that’s all that matter @oliver6060 ##fup ##InTheHeightsChallenge ##foryoupageofficiall ##baby ##couple ##HoldMyMilk ##wife ##😏 ##foryou ##fy ##vibe ##w

♬ ACDC Beegees mashup - Kim Austin
 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Equilibrium
Equilibrium
20:10 11.06.2021.

Aha, vjerujem klincu da je zaljubljen u ovu baku isto kao što vjerujem HDZ-u kad kaže da ne kontrolira pravosuđe.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:18 11.06.2021.

gnjusno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije