Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sezonsko jelo
Povratak na članak

Mladi chef Filip Horvat otkrio kako je najbolje pripremiti vrganje: 'Draži su mi čak i od tartufa'

Vrganje se može praviti na sve načine pa imamo sirove, pohane, pečene na grillu, sotirane, kiseljene i sušene. Nevjerojatna je namirnica taj vrganj, trpi sve i odličan je u svemu

Komentari 8

Avatar 1ofthem
1ofthem
10:26 21.10.2020.

Ovaj pojma nema o kuhanju

VL
LO
Lolita3
08:30 21.10.2020.

Sat vremena kuha vrganje? Bože dragi!!!

VL
ST
Stipan
12:31 21.10.2020.

Baka najbolje kuha! Ovaj može kuhati za prasad.

VL
ZO
Zoran6
14:28 21.10.2020.

E kolega mladi...najakse je procitati na netu i izrecitirati..

VL
IH
ivan.hrzenjak.1
20:22 21.10.2020.

a gdje su pare

VL
SJ
sarcastic_joe
13:27 21.10.2020.

Mi u esplanadi bolje radimo vrganje :p

VL
TR
trajko
15:28 21.10.2020.

Dodatak: ako ti ipak zatreba tartufa mogu ti poslati poštom tuber magnatuma (besplatno dakako za tvoje potrebe).

VL
TR
trajko
15:22 21.10.2020.

Nepoznati CHEF-e Filipe , po pročitanim preporukama za tvoj način priprave i potrebnih namirnica mogu slobodno zaključiti da je budućnost pred tobom.Razumijeti to olakšava mi tridesetogodišnje kuhanje svega i svačega (bez obzira na klasiku).Razumijeti recept znači zamisliti okus i miris, ostalo je društveni ugođaj .Ovi Tvoji naputci djeluju jaako zrelo.Sretno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.