Mladi chef Filip Horvat otkrio kako je najbolje pripremiti vrganje: 'Draži su mi čak i od tartufa'
Vrganje se može praviti na sve načine pa imamo sirove, pohane, pečene na grillu, sotirane, kiseljene i sušene. Nevjerojatna je namirnica taj vrganj, trpi sve i odličan je u svemu
Komentari 8
Sat vremena kuha vrganje? Bože dragi!!!
Baka najbolje kuha! Ovaj može kuhati za prasad.
E kolega mladi...najakse je procitati na netu i izrecitirati..
a gdje su pare
Mi u esplanadi bolje radimo vrganje :p
Dodatak: ako ti ipak zatreba tartufa mogu ti poslati poštom tuber magnatuma (besplatno dakako za tvoje potrebe).
Nepoznati CHEF-e Filipe , po pročitanim preporukama za tvoj način priprave i potrebnih namirnica mogu slobodno zaključiti da je budućnost pred tobom.Razumijeti to olakšava mi tridesetogodišnje kuhanje svega i svačega (bez obzira na klasiku).Razumijeti recept znači zamisliti okus i miris, ostalo je društveni ugođaj .Ovi Tvoji naputci djeluju jaako zrelo.Sretno!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ovaj pojma nema o kuhanju