Mladi chef Filip Horvat: 'Dostava ima svoja pravila, a jedno od glavnih je – nikada u istu posudu ne idu meso i prilog'
Jela koja naš chef-kolumnist priprema za dostavu lijepo su upakirana u raznim ambalažama – plitkim i dubokim, četvrtastim i okruglim posudama, ovisno o tome je li riječ o toplom ili hladnom jelu i kakve je teksture
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0