Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može li se opravdati njen zahtjev?

Mladenka izazvala zgražanje okoline: Ne želi da na vjenčanje dođe jedno dijete, evo i zašto

Vjenčanje
Pixabay
10.04.2022.
u 21:14

Neki su je napali, a neki stali na njezinu stranu. Što vi mislite o njenom stavu?

 Anonimna je mladenka korisnicima Mumsnet foruma objasnila situaciju u kojoj se našla i zbog koje je postala meta osuda mnogih. Naime, na njenu će svadbu svi uzvanici koji ih imaju povesti i svoju djecu. no jedno dijete nije pozvano - kći novog dečka njezine sestrične. Prvi razlog je taj što mladenka nikada nije upoznala ni njega ni malenu, a drugi je ADHD poremećaj koji djevojčica ima i činjenica da se zbog istog često ne ponaša lijepo ni primjereno.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

Vjenčanje
1/9


"Nisam bliska pretjerano ni s rođakinjom, ali sam je pozvala zajedno s pratnjom. Pitala me može li djevojčica doći s njima. Osjećam se loše, ali ne želim na svom vjenčanju dijete koje ne poznajem i koje se ružno ponaša. Bit će još djece na slavlju, neka čak imaju i autizam, ali poznajem ih i znam s njima funkcionirati. Jesam li nerazumna?", pitala je prošle godine korisnike koji su podijeljenog mišljenja, prenosi Daily Star.

Puno njih ju je napalo jer uopće razmišlja o tome da zabrani djetetu dolazak, a mnogi su napisali da je ružan način na koji priča o malenoj. "Ako ste željeli izbjeći problem dolaska nepoznatih ljudi na vaše vjenčanje onda niste smjeli rođakinji dati pozivnicu u kojoj joj dopuštate da dovede pratnju. I još za nju pišete da vam nije bliska", komentirao je netko.

"U biti pišete da su svi dobrodošli osim jednog djeteta. To je vaše vjenčanje i možete raditi što god hoćete, ali nerazumno je da vam je sad najveći problem to jedno dijete."

Bilo je i onih koji su pružili podršku i rekli kako je rođakinja pogriješila jer traži dolazak još jednog gosta - pa makar se radilo i o djetetu.

"Niste nerazumni, ADHD je nevažan, pozvali ste rođakinju i dali joj mogućnost da dovede pratnju, jednu, a ne dvije. Samo joj recite da nemate kapaciteta za još jednog gosta vjenčanja. Drsko je to što uopće od vas traži mjesto za još jednu osobu", komentirala je žena.

Vjenčanje na Zoomu! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:00 11.04.2022.

To nije lijepo od nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije