Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srećom, mlada nije ni vidjela

Mladenci naručili tortu bez natpisa, ali ono što je stiglo na dan vjenčanja nisu očekivali

Twitter/Jen Royle
25.03.2021.
u 14:30

Post je brzo postao viralan, a jedan je korisnik napisao kako mu je 'žao što nije mogao vidjeti izraz lica mladenke kad su unijeli tortu'.

Mnogi slastičari klijentima za posebne prilike rade kolače i torte s porukama po želji, a fotka jedne takve svadbene torte objavljena je na Twitteru jer je osoblje slastičarnice, čini se, želje klijenata shvatilo predoslovno.

Iz slastičarne su tortu poslali u restoran u kojem je par organizirao svadbu, a osoblje restorana se iznenadilo kad im je stigla torta s bijelom glazurom i s natpisom - 'Bez natpisa molim!'

Fotografiju te svadbene torte na Twitteru je podijelila vlasnica restorana Jen Royle, koja se 'pohvalila':

- Stigla nam je svadbena torta za današnje svatove. Da, eto...

Brzo su se, kako prenosi Mirror, javili i djelatnici slastičarnice koji su je radili, a rekli su da su 'napisali točno ono što su mladenci htjeli'. Čak su pokazali i račun na kojem stoji poruka da na torti mora biti natpis - 'Bez natpisa molim.'

Vjenčanje najmlađe kćeri Mate Bulića, Katje i Toma Drmića:

1/15

Ovaj je tvit brzo postao viralan i nasmijao je mnoge, a jedan je korisnik rekao kako mu je 'žao što nije mogao vidjeti izraz lica mladenke kad su unijeli tortu'.

Royle mu je u komentarima odgovorila da je svojim djelatnicima rekla da ju ni ne iznose pred novopečene mladence, već su natpis na brzinu uklonili i tortu posuli laticama cvijeća.

- Izvrsna ideja, bravo! - složili su se svi u Twitter komentarima. 

Uhićena vlasnica cateringa zbog torte od stiropora:

 

 

Komentara 3

Avatar Damating
Damating
15:58 25.03.2021.

Ma ružna torta svakako. Izgleda kao da je okolo "ukrašena" mrkvom i graškom

MO
montello
18:10 25.03.2021.

bit ce im lijep brak haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije