Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševili mnoge korisnike

Mladenci na popis vjenčanih poklona stavili kaznu za prebrzu vožnju: ‘Ne želimo ju mi platiti’

Tik Tok
23.10.2023.
u 12:30

Kaznu od 231 dolara dobili su 26 dana prije vjenčanja

S manje od mjesec dana prije svog velikog dana, mladenci su osmislili pametnu shemu za izbjegavanje neočekivanog troška kazne za prebrzu vožnju od više od 200 dolara — pozivajući goste da pokriju naknadu dodavanjem skupe kazne njihov popis vjenčanih poklona, piše NY Post

"Vjenčanje za 26 dana, tajming ne može biti bolji", sarkastično je napisala buduća mladenka Annabelle iz Austina u Teksasu u naslovu popularne objave na TikToku koja prikazuje kaznu od 231 dolara za nju i zaručnika Jamesa.

@imthatgurlneb @The Knot can we add the state of oklahoma to our registry? feel free to support james in his down bad era on the knot at Annabelle and James’s Wedding Registry. #2023wedding #speedingticket #downbad #theknot #weddingregistry #weddingplanning #sendhelp #oklahoma #texas #sendcash #weddingseason ♬ Mia & Sebastian’s Theme - Justin Hurwitz

"Slobodno nas podržite", dodala je u naslovu isječka, koji je publici ponudio uvid na zahtjev u odjeljku "novčani fond" njihove liste želja za vjenčane darove.

U viralnom videu, koji je skupio više od 400 tisuća pregleda, Annabelle, zoomirala je Jamesa i napisala "POMOZITE", besramno moleći za financijsku pomoć ljude koji planiraju prisustvovati njihovom skorom vjenčanju. Usprkos nekonvencionalnosti poziva para na akciju, mnogi korisnici i na društvenim mrežama obasuli su zaljubljene ptičice pohvalama za njihov lukav trik da izbjegnu plaćanje kazne iz vlastitog džepa - neki su čak ponudili donacije za odštetu.

"Ovo je vjenčani dar koji bih i ja tražio za sebe", zapljeskao je impresionirani komentator. "Ovo je urnebesno i genijalno", nasmijao se drugi. "I ja ću učiniti ovo sa svojom kaznom za slanje poruka i prebrzu vožnju”, napisala je nadahnuta buduća mladenka.

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije