Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlika u godinama

Mlađa je od svoje pokćerke: 'Blokiram ljude koji nazivaju mog muža predatorom'

Aaliya Lara
26.09.2023.
u 09:30

Aaliya (25) svog je supruga Stevea Laru (48) upoznala prije dvije godine, a godinu dana je mlađa od njegove najstarije kćeri.

Mudrost i stabilnost — to su dvije stvari koje Aaliya Lara cijeni u vezi sa starijim muškarcem. Aaliya (25) svog je supruga Stevea Laru (48) upoznala prije dvije godine, a godinu dana je mlađa od njegove najstarije kćeri. Iako je Aaliyi neugodno što ju se ponekad zamijeni s kćeri njezina supruga, ona kaže da najviše negativnosti dolazi s interneta, prenosi Metro.

Par je podijelio video o svojoj vezi na TikToku, skupivši 7,5 milijuna pregleda i mnoštvo ružnih komentara. 'Dobivamo komentare poput, 'Ovo je bolesno', 'On je predator', 'Ostavit će te zbog nekog mlađeg kad ostariš', i mnoge druge koje pokušavam blokirati čim se pojave', rekla je Aaliya, 'Mislim da je najnegativniji komentar koji sam primila bio onaj u stilu 'Bruce Willis je obolio od demencije i njegova mlada žena ga je ostavila, ona će učiniti istu stvar'.

 

@_aaliyaak Dont give up on love, your soulmate probably isnt born yet ❤️😂 #relationshiptiktok #agegap #mymanmymanmyman ♬ original sound - joey

'Gledajući izvana, pretpostavljam da se naš odnos može činiti plitkim. Ali, slama mi se srce da netko uopće izgovori nešto poput demencije za čovjeka kojeg volim', dodaje. Povrh svega Aaliya tvrdi da je to sve potpuno neistinito. 'Uzela sam u obzir sve što dolazi s izlaskom s muškarcem starijim od mene', rekla je, 'Možda zvuči naivno, ali ja sam spremna nositi se sa svime što nas čeka i namjeravam se brinuti o njemu do njegova posljednjeg daha'.

Inače, Aaliyu, je Steveu 'zapela za oko' na poslovnom sastanku u rujnu 2019. Rekla je: 'Neki od najboljih dijelova veze s velikom razlikom u godinama za mene su mudrost i stabilnost koju ima moj partner. Bilo je mnogo stvari koje nisam znala kad smo se upoznali, a on mi je doista otvorio um koliko smo zapravo neograničeni u životu. Nitko od moje obitelji koja živi u Kaliforniji ne posjeduje svoje domove, moj suprug je posjedovao mnoge i mi trenutno posjedujemo dom u kojem živimo, a to mi daje dubok osjećaj radosti i stabilnosti koji su mi bili potrebni dok sam odrastala'.

VEZANI ČLANCI: 

Sada se Steve pomaže brinuti za Aalijinu petogodišnju kćer Addilyn koja 'jako voli Stevea'. Steve je također otac Adrianne (26) i Cristiana (22) iz prethodne veze. Kada je riječ o izlascima sa starijim muškarcima, Aaliya kaže da je istina da neki imaju loše namjere prema mlađim ženama. 'Nemojte dopustiti da vas zlostavljaju', rekla je, 'Nađite nekoga tko vas istinski voli i podržava. Zapravo ćete u malim detaljima pronaći odgovor je li neka osoba prava za vas ili ne'. A, za ljude koji stigmatiziraju i ne podržavaju veze s razlikom u godinama, Aaliya je dodala: 'Samo bih rekla da se nadam da ćete jednog dana moći pronaći ljubav koju mi ​​doživljavamo'.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije