Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mjesto za zabavu za sve generacije već četiri godine!

Amazinga
Foto: Amazinga
1/9
27.02.2024.
u 12:31

Tjedan pogodnosti za četvrti rođendan Amazinge

Četvrti rođendan Amazinge, najvećeg obiteljskog centra u Hrvatskoj, donosi obilje iznenađenja i posebnih pogodnosti za sve posjetitelje.

Tijekom rođendanskog tjedna, posjetitelji će imati priliku isprobati raznolike aktivnosti uključujući najveći trampolin park, adrenalinski park, zone za penjanje, bumper cars, VR park i Laser tag arenu, sve uz posebne pogodnosti. Za svaku kupljenu individualnu ulaznicu od ponedjeljka 26. do četvrtka 29. veljače, Amazinga poklanja jednu ulaznicu za drugu osobu za isti paket te kupon s popustom za sljedeći dolazak. Promotivne ulaznice mogu se kupiti isključivo na recepciji, a rezervacije za atrakcije nisu moguće.

Foto: Amazinga

Za najmlađe članove Amazinga je pripremila nagradni natječaj: Zinga rođendan slavi - nacrtaj Amazinga čestitku i osvoji jedan od 100+ poklon paketa! Sve što trebate je pronaći kreativan kutak unutar Amazinge, osloboditi svoju maštu jer najbolje kreativce očekuju vrijedne nagrade. Najkreativnija čestitka bit će nagrađena rođendanskom proslavom Amazinga pack za osam uzvanika, uključujući i slavljenika. Drugoplasirani autor dobit će ulaznicu za Dječju akademiju, program koji se održava tijekom školskih praznika. Trećeplasirana čestitka osvaja ulaznicu Family pack za pet osoba koja uključuje korištenje svih atrakcija unutar Amazinge i besplatne protuklizne čarape za sve članove obitelji.

Foto: Amazinga

Osim Amazinga nagradnog fonda, u nagradnom natječaju moguće je osvojiti i jedan od 100+ poklon paketa Dukata, Pom-Bär, Poli, Rio Mare, Chio, UHU, Coca-Cola.

Osim posebnih cijena ulaznica i nagradnog natječaja, ovog vikenda svi mališani mogu se od 16 do 19 sati družiti s glavnom maskotom Amazinge - Zingom, a za najmlađe pripremiil su i iznenađenje.

Dodatne informacije o nagradnom natječaju i cijenama ulaznica potražite na službenim stranicama Amazinge.

Vidimo se na Velesajmu!

Foto: Amazinga

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije