Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nije tajna

Misteriozni dečko Janice Kostelić je 33-godišnji Daniel Haimerle

janica kostelić
Dalibor Urukalović/Pixsell
04.01.2010.
u 17:00

Naša je Jana u nedjelju navečer svog Daniela branila od fotoreportera koji su htjeli slikati njezina novog odabranika nakon utrke Snježne kraljice na Sljemenu.

Tajanstveni tamnokosi dečko Janice Kostelić zove se Daniel Haimerle, ima 33 godine i asistent je jednog od koordinatora internacionalne skijaške federacije. Njihova romansa započela je nedugo nakon što je Janica prekinula s bivšim dečkom Borisom Ivančićem, a upoznali su se prije godinu dana.

Kako nikad nije voljela zadiranje u svoju intimu, u nedjelju navečer nakon utrke Snježne kraljice na Sljemenu kao lavica je branila svog novog izabranika od nasrtljivih fotoreportera. Dok je zbunjeni Švicarac Daniel sjedio u automobilu i čekao Janicu, ona je nasrnula na fotoreporterku Glorije zabranjujući joj da je slika.

Prije ovoga nemilog događaja, dok je trajala utrka skijaških legendi u kojoj je sudjelovala i naša Jana, podršku s tribina davali su joj bivši i sadašnji dečko koji su se cijelo vrijeme zajedno hihotali, a zajedničkih tema im nije nedostajalo.

Komentara 10

OB
-obrisani-
17:31 04.01.2010.

Sad će biti bar mira! Osim, što GIPS ne voli FIS. Niti ja, jer ej šefica za PRESS, izvjesna Finkinja, Rakić!! Rikka! Rikka, udana za Rakića! Koja mi poništila FIS iskaznicu, jer sam u jednom tekstu, stalno citirao GIPSA koji vrijeđao FIS. Kad ne mogu GIPSA, onda mene! Ali Janica ima pravo, jer je upravo ovo dvoje najdosadnije i najagresivnije! Dapače, GLORIJA koja pliva u novcu, 2008 godine, uplatila je ovo dvoje fotoreprotera, 2 mjeseca ljetovanja na mondenom Hvaru, kako bi u luci dočekivali svakoga poznatoga, te su tako trčali za Mirjanom Hrgom i okulistom Šarićem po cijelome Hvaru rušeći tko god bi ima došao na put, jer je Mirjana Hrga, sa suprugom nježala od njih!! Dok se nisu ukrcali u auto, na parkingu do hvarske Polciije!! !! Da je to tako, vidi na mom BLOGU http://zpadjen.bloger.hr/.

JA
jarac
18:04 04.01.2010.

mislim da ovi lešinari trebaju osobe koje su se povukli iz javnog života ostaviti jednom na miru. a tko to novinare i njihovu obitelj uznemirava, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

IZ
izbrisan
17:28 04.01.2010.

Budale novinarske!Zasto misteriozni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije