Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MISTER MOT CERIMONIA svečano odijelo za posebne prigode

Mister Mot
Foto: Mario Poje
1/4
13.09.2023.
u 07:00

Pod krilaticom „Odijelo ne čini čovjeka, ali mnogo govori o njemu“, multibrand store MISTER MOT u svijetu djeluje već tri desetljeća, te odijeva muškarce iz generacije u generaciju.

U 30 godina poslovanja, MISTER MOT se pokazao kao prvo mjesto odabira svečanih odijela, što potvrđuju muškarci koji se uvijek iznova vraćaju u splitsku – ali i u zagrebačku trgovinu. Svečana odijela posebno vole budući mladoženje koji itekako žele biti primijećeni.

Mister Mot trgovina u Splitu
Foto: Mister Mot

I Petar Grašo nosi Mister Mot

Kao zaštitno lice brenda pojavljuje se poznati glazbenik Petar Grašo, koji je prijatelj brenda već više od dvadeset godina.

Kada sam tek započinjao karijeru upravo je ‘Mister Mot’ bio taj koji me među prvima podržao, i poklonili su mi prvo odijelo. U tom su trenutku možda i više od mene samog vjerovali u moj uspjeh rekavši – ti ćeš biti zvijezda i ovo je tek naš početak. Tako je i bilo, naše prijateljstvo i danas traje“, Grašo se uvijek rado prisjeća samog početka suradnje.

Petar Grašo u Mister Mot odijelu
Foto: Mario Poje

Osim svečanih odijela i drugih svjetskih brendova poput Luigi Bianchi, Karl Lagerfeld, Baldessarini,… suvremenim muškarcima sviđaju se i kvalitetni komadi limitiranih kolekcija svjetskih brendova – kako za business casual, tako i za sportske casual prigode.

MISTER MOT je više od brenda, to je mjesto gdje se njeguje gentlemanski pristup, životni stil i uživanje u malim luksuzima. Mjesto gdje se kupci vraćaju ne samo zbog jedinstvenih modnih kolekcija, već i zbog cijelog iskustva uživanja u kupovini – uz odabranu glazbu, osvježavajuće piće i svježe pripremljenu kavu.

Mister Mot trgovina u Zagrebu
Foto: Mister Mot

Budite drugačiji i izgradite svoj stil – budi Mister Mot. Sve najnovije vijesti pratite i na Facebooku, Instagramu i TikTok-u.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije