Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Melita Fabečić

Miss Universe Hrvatska ili egipatska kraljica?

Melita Fabečić kao Kleopatra
Foto: Scena.hr/Srećko Rundić
1/4
23.02.2014.
u 13:33

Miss Universe Hrvatska Melita Fabečić snimila je editorijal u izdanju poput Kleopatre. Kako joj pristaje ovaj stil, provjerite sami.

- Snimali smo editorijal na temu egipatske kraljice. Fotograf Srećko Rundić imao je ideju te sam se ja super uklopila u zamišljeno. Snimali smo uz veliku podršku, bilo je predivno. Snimanje sa zmijama prošlo je super, iako sam na početku imala strah. No, kasnije s vremenom sam se jednostavno opustila i to je bilo to. Zmije su jako inteligentne životinje i bile su jako dobre. Kao da su znale što tražimo od njih, odradile su uz mene savršen i vrhunski posao, rekla je Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić ekskluzivno za portal Scena.hr.

Pogledajte kako je zablistala, baš poput Kleopatre.

Foto: Scena.hr/Srećko Rundić

>>Idealna mlada: Miss Melita nosila najviše vjenčanica na Sajmu vjenčanja

Komentara 6

HA
HajdukziviVjecno
16:44 23.02.2014.

Ovo je stvoreno za.....

ĆA
ćaćaća
15:35 23.02.2014.

mislim da u njenim rukama sve dobro stoji...

Avatar noemy-no
noemy-no
14:10 23.02.2014.

Propaganda paganske sekturine. No tnx.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije