Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VISIO SVE DO PODA'

Mislili su da je debeo: Kako se urasla dlaka pretvorila u 58 kilograma težak tumor

Roger Logan
Foto: Facebook
1/3
07.02.2017.
u 11:55

Tumor je postao toliko velik da je visio gotovo do poda kad je sjedio

Liječnici u Kaliforniji odstranili su prošlog mjeseca tumor od 58 kilograma muškarcu iz Mississippija kojemu su drugi liječnici prije toga govorili da je pretio, prenose američki mediji.

Roger Logan (57) podvrgnut je operativnom zahvatu uklanjanja benigne tumorske tvorbe 31. siječnja u kalifornijskom Bakersfield Memorial Hospital.

Vjeruje se da je tumor nastao kao posljedica urastanja dlake, potom se inficirao, otekao i razvio vlastiti krvotok, kazao je lokalnim medijima kirurg Vipul Dev.

Počeo se širiti iz donjeg dijela trbuha prije više od deset godina a liječnici su mu sve ove godine govorili da se radi o masnom tkivu.

Tumor je postao toliko velik da je visio gotovo do poda kad je sjedio.

S obzirom na to da se gotovo nije mogao ni kretati provodio je dane u fotelji u svojoj kući. Kad je težina tumora dosegnula gotovo 60 kilograma liječnici su kazali da je operacija prerizična te da ima svega 50 posto izgleda preživjeti zahvat.

No njegova je supruga pronašla tim koji ga je bio spreman operirati. Logan se oporavlja i nakon zahvata je uspio prvi puta nakon mnogo godina prohodati.

>> Mislila da samo ima osip od brijanja nogu, no ispostavilo se da je nešto puno gore

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djontra
23:29 07.02.2017.

Naravno, tko će drugi spasiti stvar nego supruga. Svaka čast, to je ljubav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije