Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Mislila sam da ću izgubiti svu kosu... Tada sam slučajno otkrila ovu metodu"

kosa
Foto: Shutterstock
1/10
PR
Autor
PR članak
21.04.2016.
u 08:45

Petra (34g.) iz Drvenika se oslobodila problema s ispadanjem kose u rekordno kratkom vremenskom roku. Evo pisma, u kojem otkriva svoju metodu za zdravu i gustu kosu.

Dragi Čitatelji,

Pišem, jer znam kakvu dramu za svaku ženu predstavlja vidljivo prorijeđena kosa, koja praktično ostaje u šakama. Na svu sreću, za mene je to već prošlost, jer sam uspjela pobijediti u borbi za zdravu kosu. Imam ogromnu nadu da će moja priča pomoći drugima u oslobađanju od ovog sramotnog stanja.

Već kao mala djevojčica sam imala prilično slabu i rijetku kosu. Kada je moja mama vidjela da nisam obdarena gustom kosom, odabrala je tradicionalne metode za jačanje kose. Jednostavno me je ošišala na kratko, pritom govoreći da će zbog toga postati jača i uvjeravala me da ću imati bujnu i gustu kosu kada budem starija. Nažalost, metoda moje majke nije djelovala i već sam se kao tinejdžerka stidjela svoje nekvalitetne kose. Moje kolegice su imale lijepu, dugu kosu, a ja sam morala svoju uvijek skraćivati, jer je bila toliko rijetka da se kroz nju mogla vidjeti koža glave...

Nažalost, kasnije je bilo još gore. Kada sam rodila kćer, pomislila sam da ću ostati potpuno ćelava nakon poroda. Kosa mi je ostajala u šakama, dlake su bile gotovo svugdje! Bila sam slomljena, jer su prorjeđenja iz dana u dan bila sve vidljivija. Tada sam se počela informirati kako si mogu pomoći. Svakodnevno sam satima masirala kožu glave utrljavajući svakakve preparate. U kupaoni nisam imala obične preparate, već same specijalističke šampone i druge preparate, ali ništa nije donosilo učinke.

Na kraju sam shvatila da mi samo transplantacija može pomoći. Tražeći mjesto gdje se mogu podvrgnuti operaciji, sasvim slučajno sam naišla na znanstveno-medicinski portal, gdje je objavljen nov tretman, koji uklanja sve uzroke gubitka kose. Odlučila sam da ću otići pod skalpel ne bude li to djelovalo.

Bila sam šokirana kada se gotovo odmah nakon početka tretmana stanje kose poboljšalo. Postala je jača i dobila je sjaj. Nikakav, čak ni najskuplji preparat, nije donosio ovakve učinke. Svaki dan sam primjećivala razliku. Prorjeđenja su prestajala biti primjetna, a kosa je počela rasti brže. Na kraju se uništena, prorijeđena kosa pretvorila u lijepu i gustu frizuru. Kunem se da nikada nisam imala ovako lijepu kosu kao sada!

Preporučujem svima koji sanjaju o gustoj i zdravoj kosi.

Sretno,

Petra

Informacije o Petrinim rezultatima potvrđuje neovisno mišljenje stručnjaka iz ove oblasti prof. Aleksandra Sanadera:

- Ovo je jako napredan biotehnološki tretman, koji gotovo odmah zaustavlja ispadanje kose. Obnavlja ju, ojačava i automatski stimulira njezin rast.

Važno je reći da je tretman u znatnoj mjeri jeftiniji, jednostavniji i sigurniji od transplantacije kose. Prema mom mišljenju, ovo je trenutačno najučinkovitija svima dostupna metoda u borbi protiv gubitka kose – objašnjava dr Sanader. - Ovo je pravi preokret u borbi protiv svakog oblika gubitka kose, kako kod muškaraca, tako i kod žena. Moderan tretman je potpuno prirodan, a štoviše, konačno pobjeđuje uzroke gubitka kose i stimulira rast nove, snažne kose.

Upoznajte metodu zahvaljujući kojoj je Petra dobila jaku kosu u 4 tjedna

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?