Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moje zdravlje

Mirna Maras: Ima dana kada bih sve promijenila

Mirna Maras
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
23.01.2014.
u 15:00

Kao i većina žena, zimi posebno njeguje osjetljive ruke i usne, a da zablista u svakoj situaciji, treba joj samo – kvalitetan san i dobra frizura

Uvijek besprijekorno dotjerana, lijepa voditeljica Mirna Maras srdačnim osmijehom i jednostavnošću privlači pozornost naše javnosti.

Unatoč dugim snimanjima i teškoj scenskoj šminki, pomislili bismo da su joj kozmetički saloni drugi dom, ali njena beauty rutina jednostavna je i prije svega – učinkovita.

Mijenja li se vaša redovita njega tijela i lica zimi? Bez kojih proizvoda ne možete za hladnijih dana?

Ne mijenja se previše. Svaku večer temeljito očistim lice i nanesem kremu, volim La Roche Posay proizvode. Ono što je možda drukčije jest krema za lice sa zaštitnim faktorom koju nanosim ljeti. Kada stignu hladniji dani, ne mogu bez labela i kreme za ruke, to su dva proizvoda koja uvijek moraju biti u mojoj torbi.

Što sve ulazi u vašu dnevnu rutinu njege?

Čišćenje lica obavezno, zatim njega kose, a za to su zaslužni Trilab frizerski saloni koji to sjajno rade. Uvijek mi je važno da je kosa čista i uredna.

Postoji li nešto što biste voljeli promijeniti na svome tijelu?

Ima dana kada bih sve promijenila, a ima dana kada smatram da sam O. K. takva kakva jesam. No, sve u svemu, kada zanemarimo pretjeranu samokritiku, zadovoljna sam sama sobom. Ne bih ništa mijenjala.

Odlazite li redovito na kozmetičke tretmane? Koji su vam omiljeni?

Ne često, ali tu i tamo priuštim si odlazak na čišćenje lica i pedikuru. Tri puta tjedno odlazim na frizuru, to mi je omiljeni ritual.Imate li neki trik za ljepotu koji možete podijeliti s našim čitateljicama?Mnogo sna i uredna kosa mogu učiniti čuda.

Kako se opuštate nakon napornih radnih dana?

Volim se opustiti u ugodnom društvu s prijateljima. A kada mi vrijeme dopušta, rado putujem i potpuno se isključim iz svega.

>>Barbara Kolar: Jedem više manjih obroka, kakvo trčanje u četiri ujutro?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije