Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Metode koje pomažu u poboljšanju međuljudskih odnosa

Popravite odnose s roditeljima, poslodavcima, partnerom ili prijateljima uz transurfing Vadima Zelanda
28. ožujka 2012. u 15:08 0 komentara 391 prikaza
'transurfing 5'
Foto: ''

Iz Rusije u Zagreb uskoro dolazi Vadim Zeland, autor poznate serije knjiga Transurfing. Ljubitelji transurfinga, tehnike koja je mnogima olakšala ili čak promijenila život  imat će se prilike 14. i 15. travnja u Europskom domu susresti sa Zelandom.

Prvi dan gostovanja bit će rezerviran za predavanje o transurfingu koje će voditi sam utemeljitelj Škole za transurfing Vadim Zeland te trenerica iz Transurfing centra u Rusiji Evgenija Čerkašina.

Cilj seminara je upoznati publiku s idejom transurfinga. Predavanje je namijenjeno svima, bez obzira na godine ili znanje o transurfingu, onima koji ga već proučavaju  i žele proširiti znanje, postaviti pitanja utemeljitelju transurfinga, ali i onima koji se tek susreću s tom tehnikom i žele naučiti kako je prakticirati.

Drugi dan bit će organizirana radionica pod nazivom Freiling, koju možemo opisati kao tehniku uspostavljanja boljih međuljudskih odnosa, tehniku šarmiranja koja se koristi kako bi se postigao što bolji uspjeh u svakodnevnoj komunikaciji.

Radionica je namijenjena široj publici, a tehnika freilinga može se koristiti u različitim svakodnevnim situacijama. Pomaže nam popraviti odnose s roditeljima,  poslodavcima, partnerom, prijateljima, odnosno sve vrste međuljudskih odnosa.

Prijave za predavanje i radionicu primaju se do 10. travnja, a svi koji se prijave i uplate do 8. travnja čeka ih odličan popust. Cijena predavanja iznosi 300 kuna, a radionice i predavanja 1400 kuna ako se uplati do 8. travnja. Od 8. do 10 travnja cijeli paket iznosit će 1800 kuna.

Više o svemu možete vidjeti na stranici www.serenapro.hr ili se možete prijaviti na adresi serenapro@serenapro.hr

Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.