Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transurfing

Metode koje pomažu u poboljšanju međuljudskih odnosa

'transurfing 5'
''
28.03.2012.
u 15:08

Popravite odnose s roditeljima, poslodavcima, partnerom ili prijateljima uz transurfing Vadima Zelanda

Iz Rusije u Zagreb uskoro dolazi Vadim Zeland, autor poznate serije knjiga Transurfing. Ljubitelji transurfinga, tehnike koja je mnogima olakšala ili čak promijenila život  imat će se prilike 14. i 15. travnja u Europskom domu susresti sa Zelandom.

Prvi dan gostovanja bit će rezerviran za predavanje o transurfingu koje će voditi sam utemeljitelj Škole za transurfing Vadim Zeland te trenerica iz Transurfing centra u Rusiji Evgenija Čerkašina.

Cilj seminara je upoznati publiku s idejom transurfinga. Predavanje je namijenjeno svima, bez obzira na godine ili znanje o transurfingu, onima koji ga već proučavaju  i žele proširiti znanje, postaviti pitanja utemeljitelju transurfinga, ali i onima koji se tek susreću s tom tehnikom i žele naučiti kako je prakticirati.

Drugi dan bit će organizirana radionica pod nazivom Freiling, koju možemo opisati kao tehniku uspostavljanja boljih međuljudskih odnosa, tehniku šarmiranja koja se koristi kako bi se postigao što bolji uspjeh u svakodnevnoj komunikaciji.

Radionica je namijenjena široj publici, a tehnika freilinga može se koristiti u različitim svakodnevnim situacijama. Pomaže nam popraviti odnose s roditeljima,  poslodavcima, partnerom, prijateljima, odnosno sve vrste međuljudskih odnosa.

Prijave za predavanje i radionicu primaju se do 10. travnja, a svi koji se prijave i uplate do 8. travnja čeka ih odličan popust. Cijena predavanja iznosi 300 kuna, a radionice i predavanja 1400 kuna ako se uplati do 8. travnja. Od 8. do 10 travnja cijeli paket iznosit će 1800 kuna.

Više o svemu možete vidjeti na stranici www.serenapro.hr ili se možete prijaviti na adresi serenapro@serenapro.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije