Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Melem Lito je nostalgija, smijeh i zaštita od sunca

Melem i akademska slikarica Tisja Kljaković Braić su spojili najbolje od ljeta – omiljenu Melem formulaciju obogaćenu sa SPF30, zaštitnim faktorom od UVA+UVB zraka, i šarmantne Tisjine ilustracije koje bude nostalgične uspomene na nezaboravne ljetne trenutke. Prepoznajte se u omiljenom «malom» Melemu koji će vam svakodnevno popraviti raspoloženje, a ujedno nježno zaštititi kožu i usnice od sunca. Jer nema ljeta do Melem Lita.
08. lipnja 2021. u 13:18 64 prikaza
Melem Lito
Pogledajte galeriju 1/8

Omiljeni «mali» Melem je dobio ljetno ruho, ali i novu formulaciju obogaćenu SPF30, zaštitnim faktorom koji štiti od UVA i UVB zraka. U suradnji s akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Braić, Melem donosi na svojim poklopcima vedri duh, dalmatinski šarm i nostalgiju za nezaboravnim ljetnim trenucima. Dobitni spoj – Melem Lito, popravit će vam raspoloženje, a ujedno najnježnije zaštititi osjetljivu kožu i usne od sunčevog značenja.

Melem Lito | Autor :

«Ljeto čekamo cijele godine, ono donosi blagostanje, sreću, veselje… Ljeto je more, sunce, dinja, pomidori, kukumari… Ljeto je gužva u splitskoj luci, miris nafte iz dimnjaka trajekta, milijun jezika koji se miješaju sa šumom zrikavaca… Ljeto je sve! Baš kao što je i Melem sve – sve ono što vašoj koži treba ljeti, jednostavna formula moćnog djelovanja i nježnog mirisa koji budi sreću. To je inspiracija iz koje je nastalo čak sedam ilustracija klišeiziranih ljetnih trenutaka u kojima će se svatko moći prepoznati, a izmamit će vam nostalgična sjećanja na sretne, ljetne dane», izjavila je Tisja Kljaković Braić.

Melem Lito | Autor :

Odaberite ilustraciju koja će vas razveseliti svaki put kad posegnete za Melemom ili ih jednostavno skupite sve. Poznata Melem formulacija obogaćena sa SPF30 idealna je za zaštitu i njegu usana i kože osjetljivih na sunce. Praktičan je za upotrebu, lako se nanosi i neodoljivo miriše na Melem. Melem Lito potražite ekskluzivno u svim dm prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 24,90 kuna.

Hrvatski Telekom
Prijenos signala
HT ima optičku infrastrukturu koja pokriva udaljenost od Zemlje do Mjeseca