Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEGA ZUBA

Med Dr.Hauschke za prirodnu njegu zuba i usta

Dr. Hauschka Med
bio&bio
02.04.2010.
u 18:41

Zdravi zubi znak su vitalnosti, a snažne desni i pažljiva higijena usta od velike važnosti za cjelokupno zdravlje.

Zdravi zubi znak su vitalnosti, a snažne desni i pažljiva higijena usta od velike su važnosti za cjelokupno zdravlje. No, lijepa osmijeha i zdravih zuba i desni, kao što većina zna iz osobnog iskustva, nema bez uloženog truda i vremena. Što će reći – svakodnevna njega, pravilna prehrana i, naravno, redovita stomatološka kontrola.

Zube se tako preporučuje prati nakon svakog obroka, a barem poslije doručka ujutro i prije spavanja. Ipak, važno je spomenuti kako se zubi ne smiju prati neposredno nakon jela jer je tada zubna caklina najosjetljivija te ju je lako oštetiti.

Kako bi pranje zuba bilo što ugodnije Dr. Hauschka je predstavio novi brend Med Dr. Hauschke u kojem su tri paste za zube i vodica za ispiranje usta. U ponudi su zubna pasta s mentom za jačanje zuba koja vrlo brzo smanjuje upalu desni, zubna pasta sa slanom vodom za osobe s osjetljivim zubima. Vodica za ispiranje sadrži kadulju koja pomaže pri sprečavanju upala usne šupljine.

Osim spomenutih, tu je i posebna pasta za zube namijenjena najmlađima – ona ima okus naranče i namijenjena je osjetljivim mliječnim zubima.

Kao i uvijek kada je Dr. Hauschka u pitanju, svi su proizvodi izrađeni od biljnih sastojaka te ne sadrže fluoride i tenzide, kao ni kemijske boje mirise i konzervanse.
Samo za vas Bio&bio i Vecernji.hr pripremili su pitalicu uz koju darujemo tri paste i vodicu za ispiranje u kojima će ovoga puta uživati Dalibor Medić iz Velike Gorice, Dijana Konac iz Koprivnice i Ivana Mlinarić iz Siska. Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima više sreće želimo već u idućoj nagradnjači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije