Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

McDonald’s slavi 15. godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj

mcdonalds
PR
Autor
PR članak
01.02.2011.
u 16:23

Drugog veljače svaki McDonald’sov gost koji kupi McMenu dobit će cheeseburger gratis!

Prije 15 godina, 2. veljače 1996. u Jurišićevoj ulici u samom središtu Zagreba McDonald’s je otvorio svoj prvi restoran u Hrvatskoj. Danas u Hrvatskoj posluje 18 McDonald’sovih restorana od čega ih je devet u Zagrebu, dva u Osijeku i po jedan u Velikoj Gorici, Karlovcu, Varaždinu, Rijeci, Puli, Splitu i Šibeniku.

Za sve svoje vjerne goste, McDonald’s je pripremio i poseban rođendanski dar: samo 2. veljače 2011. svaki gost u bilo kojem od 18 McDonald’sovih restorana u Hrvatskoj pri kupnji McMenua dobit će cheeseburger gratis! Novost koju McDonald’s predstavlja u svojoj slavljeničkoj, 15. godini jest i McMember card – kartica koju gosti od 2. veljače mogu besplatno zatražiti na McDonald’sovoj web-stranici www.mcdonalds.hr, a koja će im čitavu godinu, dakle sve do 31. prosinca 2011., osiguravati posebne pogodnosti.

Svaki će gost koji predoči svoju McMember karticu prilikom svake kupnje McMenua tijekom čitave godine, moći birati između gratis sladoleda McSundae (čokolada, jagoda ili karamela) ili Coca-Cole od 0,25 l.

Uskoro će se otovriti McDonald’sov restoran u Sisku.

McDonald’s u Hrvatskoj bilježi rekordne rezultate i kontinuiran porast prodaje i broja gostiju, iz godine u godinu. Izvrsni rezultati u 2010. godini nadmašili su čak i rekordnu 2009. godinu kada je McDonald’s otvorio i prva dva McCafea u sklopu svojih restorana u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici i na Vrbanima. S otvorenjem novih McCafea planira se nastaviti već tijekom ove godine. McCafe je osobit zbog ponude vrhunskih kava i slastica te svojoj lounge atmosferi i modernom dizajnu. Sva kava koja se poslužuje u McDonald’sovim restoranima ima certifikat Rainforest Alliance, po čemu je ovaj lanac restorana jedinstven u Hrvatskoj.

Zanimljivo je istaknuti da su McDonald’sovi restorani u ovih 15 godina poslovanja u Hrvatskoj poslužili više od 87 milijuna gostiju, a nedavno je prodan i 10-milijunti Big Mac! Doda li se tome podatak da je u ovih 15 godina u McDonald’sovim restoranima u Hrvatskoj svoj rođendan proslavilo više od 145.000 djece na čijoj je proslavi sudjelovalo više od milijun i petsto tisuća uzvanika, jasno je kako je McDonald’s najdraži izbor restorana u Hrvatskoj za generacije svih godina.

Danas u hrvatskim restoranima McDonald’s radi 1100 djelatnika koji svakoga dana u 18 McDonald’sovih restorana širom Hrvatske posluže više od 26 tisuća gostiju. McDonald’s je ujedno i prvi restoran u Hrvatskoj, ali i u svijetu, koji za svaki svoj proizvod prikazuje nutritivne podatke i podatke o alergenima, kako na svakom podlošku na pladnjevima u svojim restoranima, ambalaži svojih proizvoda, tako i na web-stranici www.mcdonalds.hr, čiji će novi dizajn javnosti biti predstavljen upravo 2. veljače 2011., na samu 15. godišnjicu poslovanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?