Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo

Massimo je suprugu Eni jednom prilikom iznenadio haljinom, a Grdović cvijećem

Massimo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
20.01.2014.
u 12:05

Glazbenici kojima će Valentinovo i ove godine biti radno otkrivaju kojim su romantičnim gestama iznenadili voljene

Radno Valentinovo postala je tradicija za Nenu Belana, Massima, Mariju Husar, Olivera Dragojevića, Tonyja Cetinskog i brojne druge glazbenike koji, unatoč tome što moraju raditi na Dan zaljubljenih, znakovima pažnje, gestama i darovima ne zaboravljaju svoje voljene.

Pozivi na vjenčanja

– Supruzi Eni i meni ne treba Valentinovo da bismo pokazali sitnu pažnju. Nikad nisam pogriješio u odabiru dara jer, ako nekoga poznaješ, takva pogreška nije moguća. Čak i ako dar nije dobro odabran, treba uzeti u obzir ljepotu darivanja. Jednom sam Eni u Crnoj Gori kupio kompletnu večernju toaletu. Bez pogreške. Eni je bila u Zagrebu, a meni je prodavačica poslužila kao model – prisjetio se Massimo.

U povodu Valentinova održat će tri koncerta: 14. veljače u zagrebačkom Domu sportova, dva dana poslije nastupa u Koprivnici, a 22. veljače u Splitu. Glazbena romantika na njegovim koncertima često ponese parove pa se dogode i prosidbe.

– Dvaput mi se dogodilo da je netko zatražio ruku na mojem koncertu. Jednom u Novom Sadu i jednom u Osijeku, a često me zovu da uveličam svadbe, ali ja vrlo rijetko mogu odgovoriti. Ali, ipak, mogu reći da mi to imponira – kaže Massimo.

Kako s voljenom osobom obilježava Dan zaljubljenih, splitski pjevač Neno Belan odlučio je zadržati za sebe. No, podijelio je s nama informaciju o tome koji nastup na Valentinovo posebno pamti.

– Jedan je dečko na mojem koncertu zaprosio djevojku uz moju pjesmu “Vino noći” jer su se uz tu pjesmu upoznali. Bilo je simpatično, on joj je rekao da će na pozornici predstaviti njihovu karnevalsku skupinu, a na kraju ju je zaprosio. Bila je iznenađena, ali je pristala – kaže Belan.

Više od deset godina tradicionalno u Zagrebu pjeva na samo Valentinovo ili uoči njega. Ove godine pjeva 6. veljače u Lisinskom zajedno s Frajlama, Ljetnim kinom, Natali Dizdar, klapom Kampanel...

Prava romantična duša je i Mladen Grdović, koji sa suprugom Brankicom uvijek slavi Valentinovo.

– Obično Brankicu izvedem na večeru, kupim joj neku sitnicu ili cvijeće. Prošle godine bili smo razdvojeni jer sam bio na turneji po Australiji. Ali i onda sam je nazvao, čestitao joj i poslao poljubac. Ali nazvao sam i mamu. To je dan ljubavi i tu ljubav treba svima prenijeti – kaže Grdović.

S Miroslavom Škorom, Matom Bulićem, Ivanom Kovač i drugim izvođačima uveličat će Dan zaljubljenih u Zadru na koncertu humanitarnog karaktera.

Ljubavno-glazbena groznica

Četvrtu godinu zaredom ljubav će kroz glazbu slaviti i Marija Husar Rimac, i to u Hypo centru u Zagrebu, u kojem 14. veljače publici priprema glazbenu groznicu.

– Uz svoje pjesme, izvest ću i pjesme iz nekoliko mjuzikla. To će biti vesela i zabavna večer – kaže Marija.

Pjevačici i njenom suprugu Vjeki Dan zaljubljenih ne razlikuje se od ostalih dana. – Ne kupujemo si darove ni ruže, mi se volimo tijekom cijele godine. Meni je najvažnije da mi je Vjeko podrška, da se razumijemo i pazimo svaki dan.    

>> Plakali smo kad smo snimili "Suze nam stale na put"

Komentara 1

RT
Rollo.Tomasi
13:27 20.01.2014.

Grdović može svoju iznenaditi samo da bude trijezan jedan dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije