Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni okršaj

Mary Kate i Ashley na coverima Ellea – koja vam je draža?

Mary Kate Ashley Olsen (1)
Elle UK
07.03.2012.
u 12:37

Poznate blizanke Olsen i cijenjene dizajnerice luksuznog The Rowa krase naslovnicu Elle UK-a

Mary Kate i Ashley Olsen, koje su konačno prestale biti "dječje zvijezde" i sad su prepoznate dizajnerice, krase naslovnicu travanjskog izdanja britanskog Ellea koju je stilizirala Anne Marie Curtis.

Na svojoj naslovnici Ashley nosi haljinu Dolce & Gabbana ukrašenu sjajnim kamenčićima (sličan kombinezon već su nosile Eva Mendes na coveru Marie Clairea, Bianca Balti u Vogueu Japan i Mila Kunis u editorijalu za Harper's Bazaar), dok je na drugoj verziji časopisa Mary Kate odjevena bijelu bluzu.

Djevojke koje stoje iza brendova Elizabeth & James i luksuznog The Row, Elleu su dale veliki intervju u kojem su priznale da žele "izgraditi karijeru poput one Toma Forda", a s obzirom na to da sada već imaju carstvo vrijedno milijardu dolara, ne bi nas čudilo da im ovaj plan i uspije!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije