Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radosne vijesti

Marljivo sakupljate bodove Svijeta prednosti? Saznajte kako ih zamijeniti!

Svijet prednosti
PR FOTO
16.11.2016.
u 16:00

Druga polovica studenog je pred vratima i donosi radosne vijesti svim marljivim sakupljačima bodova Svijeta prednosti. Novosti iz Svijeta prednosti pomoći će ti da lakše odlučiš kojim ih proizvodima želiš zamijeniti u razdoblju od 16. do 30. studenog. Prije no što otkrijemo o kojim je proizvodima riječ, samo mali „mig“ – ovi će ti proizvodi pomoći u održavanju kose, higijene, ali i kućanstva kako bi spremno dočekalo nenajavljene goste.

U zamjenu za 10 bodova, ostvarite popust od 30% na:

  • Nivea proizvode za žensko brijanje
  • Ariel (svi praškasti, tekući proizvodi i gel kapsule)
  • Jar cijeli brand
  • Duck cijeli brand
  • Medo-flor cijeli brand
  • Libresse ultra single uloške
  • Rimmel cijeli brand
  • L'Oreal boje za kosu
  • John Frieda cijeli brand
  • Rexona deo brand

U zamjenu za 10 bodova ostvarite 30% na Mustela liniju proizvoda za bebe i trudnice te Hipp Voćnu zabavu koji će vašem mališanu osigurati voćni obrok bez dodanog šećera. Avent proizvodi za njegu majke i djeteta tijekom druge polovice studenog bit će povoljniji za 20% u zamjenu za 10 bodova. Također, u zamjenu za 5 bodova, možete ostvariti popust od 50% na Himalaya Sparkly White zubnu pastu.

dm je osigurao da tijekom cijelog studenog za 10 active beauty bodova možete kupiti LUNA™ uređaje by FOREO uz 25% popusta. Riječ je o uređajima za čišćenje lica koji uz 1-minutnu primjenu dvaput dnevno uklanjaju 99,5% nečistoća i sebuma, mrtvih stanica i ostataka šminke. A uz Remington proizvode svojoj kosi možete podariti pridjev koji želite, i to po 30% nižoj cijeni u zamjenu za 10 active beauty bodova u dm-u – i to do kraja 2016. godine.

Ne zaboravite kako u dm-u možete ostvariti popust i na ukupnu kupovinu – zamjenom 150 active beauty bodova na blagajni dm-a ostvarite 15% popusta.

Ako su vas zainteresirale moguće pogodnosti koje možete ostvariti u dm-ovom Svijetu prednosti, a još se uvijek niste prijavili u ovaj program lojalnosti, detaljnije informacije o prijavi možete pronaći na dm-drogeriemarkt.hr. dm-ov program lojalnosti omogućit će vam da svoje bodove pretvorite u brojne pogodnosti iz svijeta ljepote, zdravlja, uživanja, opuštanja, sporta i malih stvari koje olakšavaju svakodnevicu. Sakupljanje bodova je lako jer pri svakoj kupnji u dm-u u iznosu od 10,00 kuna dobivate 1 active beauty bod.  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije