Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽIVANJE

Manje grudi mogle bi biti bolje za vaše zdravlje

grudi-novi
Arhivska fotografija
18.01.2012.
u 15:18

Žene s manjim grudima u manje su rizičnoj skupini za razvijanje dijabetesa tipa 2 od onih koje se mogu pohvaliti bujnim poprsjem

Žene s manjim grudima u manje su rizičnoj skupini za razvijanje dijabetesa tipa 2 od onih koje se mogu pohvaliti bujnim poprsjem, otkriveno je u istraživanju koje su proveli znanstvenici sa Sveučilišta Harvard u kojem je sudjelovalo gotovo 100.000 žena. Povezanost se stvara u pubertetu kada se razvijaju grudi, otkriveno je u istraživanju.

– Pubertet je razdoblje obilježeno povećanim otporom inzulina – stanje u kojem tijelo ne apsorbira glukozu kao što bi trebalo, zbog čega raste razina šećera u krvi, što je jedan od pokazatelja potencijalnog dijabetesa tipa 2 – objasnio je profesor Joel Ray s Harvarda vezu veličine grudi i dijabetesa.

Kod zdravih tinejdžerki ova pojava prestaje kad prestaje i pubertet. No one s naglašenijim oblinama stavlja u rizičnu skupinu kada je u pitanju dijabetes.

Ključne riječi

Komentara 7

RI
Ringo
22:07 18.01.2012.

Ako može koja druga slika, ova na slici ima silikone pa ne odgovara naslovu.

LI
liliZG
08:51 19.01.2012.

konačno nekaj dobroga i za mene.........

SU
superbura
21:55 18.01.2012.

Volim bujno poprsje..........! Nekaj mi fali kad vidim zene s palacinkama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije