Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hmm...

Mama pokrenula raspravu na internetu: Postoji li ispravan način vješanja rublja?

Facebook
14.04.2021.
u 11:19

Stavljate li kvačice sa strane ili na vrh odjeće?

Svatko ima neke svoje metode čišćenja i održavanja doma, ali neke kućanske poslove svi radimo na isti, jednostavan, način. Ili barem mislimo da radimo.

Jedna mama objavila je na Facebooku ''ispravan'' način vješanja odjeće nakon pranja i pokrenula pravu raspravu u komentarima.

Objavila je fotografiju na kojoj je prikazala kako ona to radi. Kada nešto, u ovom slučaju ručnik, stavi na sušilo, kvačicama ne pričvrsti s gornje strane, kao većina, već s lijeve i desne. 

Foto: Facebook/TS Auris

Liječnica pokazala kako bi trudnice trebale nositi sigurnosni pojas u automobilu:

"Mislim da je ovo ispravan način stavljanja kvačica, sa strane, a ne na vrh. Ovako to radim cijeli život. Što mislite?" napisala je u grupi u kojoj je je 87.000 članova. 

Dok se većini, kako prenosi The Sun, ideja svidjela, bilo je i onih koji su počeli raspravljati oko toga. "Mislim da nisi normalna", napisao je netko od korisnika. "Tom metodom neće se dobro osušiti. Previše su pričvršćeni i ne može ih prosušiti vjetar", objasnio je netko drugi.

Bilo je onih koji su rekli da koriste čak 4 kvačice – dvije stavljaju na vrh, a dvije sa strane.

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet

1/15
Ključne riječi

Komentara 1

K0
Konjina2.0
12:34 14.04.2021.

Ima li zdrave pameti još u ovom svijetu uopće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije