Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unikatni Božićni pokloni

Što sve možete pokloniti nekome, ako vam je budžet ograničen na 100 kuna?

Unikatni Božićni pokloni
09.12.2021.
u 10:17

Ovog mjeseca ne morate razbijati glavu spektakularnim poklonima. Dovoljni su i mali znaci pažnje za poklon zbog kojeg će netko pamtiti Božić. Donosimo vam neke od ideja

Prosinac je mjesec kad mnogi već krenu razmišljati o Božiću i poklonima. Ponekad razmišljamo o spektakularnim poklonima u želji da oduševimo najmilije, no, zapravo, sreća može biti i u malim stvarima. Ovaj tekst donosi nekoliko ideja za male poklone koje od srca možete pokloniti nekome i uljepšati mu blagdane možda i lakše no nekim skupim darom.

Ponekad u razdoblju konzumerizma, naprosto zaboravimo da svrha Božića ne leži u novčanoj potrošnji, već u pažnji koju darujemo drugima. Zato, umjesto mnogo novaca, donosimo vam povoljne varijante poklona kojima ćete pokloniti svoju kreativnost i maštu. Osim toga, uz ovakve kreativne poklone, postoji velika šansa da baš vaš poklon bude onaj zbog kojeg će se ovaj Božić pamtiti.

1. Personalizirana šalica

Poklon koji će zasigurno utjecati na osobu kojoj ga poklanjate, jer ćete zabilježiti neki vama poznat, dragi trenutak na šalicu – predmet koji se gotovo svakodnevno koristi i u raznim situacijama. Odabirom personalizirane šalice ne samo da ćete odabrati odličan dar za dragu osobu, već ćete postići to da se vaš poklon pamti i nakon Božića. Još važnije, šalica je koristan predmet koji zasigurno neće skupljati prašinu u kućanstvu, a time što je personalizirana možete postići samo još bolju zajedničku povezanost. Kroz njih možete ponovno proživjeti drage trenutke, ili pokazati koliko doista poznajete osobu kojoj poklanjate šalicu.

Cijena ovakve usluge: približno 100 kuna

Foto: Shutterstock

2. Čestitka s personaliziranim detaljem

Svatko voli dobiti čestitku i lijepu poruku. Ove godine možete biti nešto drugačiji i napraviti čestitku za Božić s nekim personaliziranim detaljem. Neka to bude neka draga figurica koja simbolizira tu osobu, neka stvarčica za koju znate da osobi treba ili da je stalno gubi. Iskoristite kreativnost i prikvačite tu određenu stvarčicu za čestitku. Na taj će način osoba dobiti ne samo lijepu poruku, već i stvarčicu koja joj je potrebna ili za nju ima neko posebno značenje. Još k tome će osoba vidjeti da ste na nju zbilja mislili i da ste se zbilja potrudili. Noseći figuricu na vidljivom mjestu, osobu će ona uvijek asocirati na Božić kojeg pamti upravo zbog vas. Ideje za izradu kreativne čestitke možete pronaći na Instagramu ili YouTubeu.

Cijena ovakve usluge: Oko 30-50 kuna

Foto: Shutterstock

3. Dekorirana boca

Uz dovoljnu dozu kreativnosti, uvijek možete pokloniti dekoriranu bocu koja će izgledati simpatično i koja će pokazati svu vašu kreativnost, a osobi ćete s druge strane darovati pažnju. Na bocu možete dodati ukrase, naljepnice, gumbe, kapice… Od boce napravite personaliziran, dekoriran lik, primjerice, djeda Mraza ili nešto tome slično. Neće vam oduzeti previše vremena, a ako ništa drugo – smijeh je zagarantiran.

Cijena ovakve usluge: Oko 50-80 kuna

Foto: Shutterstock

4. Drvce s kolačićima

Osim poklona, u Bozić se naravno veže i bor. Budite unikatni i iznenadite osobu s personaliziranim borićem. Napravite oblik bora i na njega zakačite primjerice kolačiće koje ćete donijeti kao poklon. Ili, možete složiti primjerice vrećice od čaja u oblik bora i tako pokloniti osobi. Cilj je da od nečega što osobi treba ili znate da osoba voli napravite unikatan borić koji možete pokloniti i na taj način iznenaditi osobu.

Cijena ovakve usluge: Oko 50 kuna

5. Kreativne dekoracije  

Lijepo je kad se kuća za Božić ukrasi dekoracijama. Još je ljepše kada dekoracije izradite sami na kreativan način. Zašto ovog Božića kroz dekoracije za zidove i kuću ne biste pokušali ispričati neku priču? Povezati dekoracije u smislen niz koji će biti lako razumljiv, domišljat i simpatičan. Sve što trebate jest malo uprljati ruke bojicama, ljepilom, škarama i kreativnim alatima. Umjesto klasičnih poklona, dragoj osobi dekorirajte dom, a usput mu poklonite smislenu priču koju će pamtiti. Štoviše, možete dekoracije osmisliti i zajedno. Proces kroz koji prođete sigurno će vas još više zbližiti, a mogli biste se i lijepo nasmijati te zabaviti.

Cijena ovakve usluge: Oko 20-50 kuna

Nestalo vam je ideja? Onda računajte na poklon od samo 9 kuna

Ako vas ovim poklonima i idejama za Božić ipak nismo uspjeli inspirirati, igrajmo na sigurno. Zato vam nudimo ideju za poklon koja će vas doći samo 9 kuna! Ako se niste čuli s dragom osobom koja vam je daleko, ovaj Božić prilika je da to i učinite uz bonbon božićnu akciju. Naime, u bonbonu vrijedi akcija kojom Od 1. prosinca 2021. do 4. siječnja 2022. možete aktivirati bilo koju opciju bez potrošnje interneta za samo 9, umjesto dosadašnjih 49 kuna. Na ovaj način možete do mile volje razgovarati, surfati, gejmati s prijateljima ili pokloniti ovaj promotivni bonbon paket nekome. Bezbrižno surfajući na aplikacijama poput Instagrama bez razmišljanja o potrošnji, možete pronaći ideje za navedene kreativne poklone ili podijeliti svoje. Bilo da je za vas ili nekoga vama dragog, ovaj izbor za Božić sigurno neće biti pogrešan.  

Cijena ovakve usluge: Samo 9 kuna

Sadržaj nastao u suradnji s bonbonom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije