Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dm savjeti

Male tajne za odabir savršenog mirisa

dm
PR FOTO
13.06.2016.
u 09:50

Sigurni smo kako poznaješ barem jednu osobu koju, čim uđe u sobu, odmah možeš prepoznati po parfemu. Želiš i sama biti tako prepoznatljiva? Pročitaj naše savjete i baci se u potragu za svojim savršenim mirisom!

Foto: PR FOTO
Miris treba slijediti tvoj stil i osobnost

Mirisi koji su na nekom drugom savršeni na tebi mogu biti potpuno neupečatljivi. Nemoj upasti u zamku korištenja mirisa samo zbog toga što su "razvikani" - pronađi onaj koji paše tvojem stilu odijevanja i tvojoj osobnosti. Nekome će odgovarati Chanel No. 5, a nekome Frozen miris za tijelo!

Ne moraš se ograničiti na samo jedan miris

Ovisno o danu, vremenskoj prognozi i raspoloženju, uvijek je dobro imati nekoliko različitih mirisa pri ruci. Mnogi ljudi vežu mirise uz različita godišnja doba, ljude, sjećanja... od viška izbora glava svakako neće boljeti (dok ih sve istovremeno ne otvoriš u maloj neprozračenoj prostoriji). Naravno, uvijek imaj spremnu zalihu svog favorita kojem se možeš vratiti kada želiš igrati na sigurno.

Nemoj brzati s izborom

Tvoj doživljaj nekog mirisa promijenit će se nakon što prođe određena količina vremena - svakako nemoj donijeti zaključak o nekom mirisu netom nakon što si ga prvi puta pomirisala. Ako ga isprobavaš na svojoj koži, pusti da se upije i pomiješa s tvojim prirodnim mirisom - tek tada ćeš sa sigurnošću znati koliko ti doista odgovara.

Pripazi na miris ostale kozmetike koju koristiš

Svaki kozmetički proizvod ima svoj miris - obrati pažnju na to da se tvoj omiljeni dezodorans ili losion za tijelo dobro "slažu" s mirisom kojeg želiš koristiti. Možda ti svaki od njih odvojeno miriši fantastično, no ipak pripazi na kombinaciju kako se baš miris kojeg želiš istaknuti ne bi "utopio" u ostalima.

Nemoj pretjerivati!

I najsuptilniji miris postat će tvoj najgori neprijatelj ako pretjeraš s njegovim nanošenjem. Kako su svaka osoba i svaki miris drugačiji, sama ćeš morati doći do savršene količine za nanošenje. Možda će ti trebati nekoliko pokušaja, no jednom kad uspiješ i ti ćeš imati "svoj" prepoznatljivi miris. Sretno!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije