Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Mala ali funkcionalna perilica

Trebate li novu perilicu za Vaš apartman ili stan? Niže navedene Beko perilice rublja kapaciteta pranja 5kg idealan su odabir. U Elipsu uz dodantno sniženu cijenu i 5 godina jamstva, na poklon ćete dobiti i dasku za glačanje. Akcija vrijedi od 01.06.2017. do 30.06.2017.
13. lipnja 2017. u 08:00 1583 prikaza
Beko
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Najvažniji element kupaonice svakako je perilica rublja. Kupnji kućanskih električnih uređaja, pa tako i perilice rublja treba pristupiti s posebnom pozornošću i odabrati najbolji odnos cijene i kvalitete proizvoda. Beko kao treći najveći proizvođač kućanskih aparata na svijetu nudi najbolji odnos cijene i kvalitete kad su perilice u pitanju.

Manje je više

Obično su veličina i snaga usko vezani pojmovi, međutim to ne mora uvijek biti pravilo. Ne mora perilica rublja biti velika da bi bila snažna. Beko u svojoj ponudi ima „plitke“ perilice dubine svega 45 cm, velikog bubnja i dovoljno snažne za pranje do 5kg rublja. Takve perilice su idealne za manje kupaonice ili apartmane.

Beko | Autor : PROMO Foto: PROMO

Konkretno se radi o modelima WCC5501B0 (1000 okr / min) i WCC5401B0 (800 okr / min) A++ razreda energetske učinkovitosti s 15 programa pranja. Obje perilice imaju mogućnost odgode početka rada za 3, 6 ili 9 sati i program za dnevno pranje koji pere rublje manje od 30 min na 30°C. Ostali programi koje valja spomenuti su Baby Protect program koji pere rublje na višoj temperaturi, Shirts program specijalan za košulje, zatim program za ručno pranje, pleteninu, tamno rublje i mnogi drugi. Osim toga perilice nude mogućnost odabira temperature pranja i broja okretaja centrifuge, posjeduju zaštitu od izlijevanja vode i Child Lock funkciju. A cijena? U Elipso prodavaonicama i Elipso web shopu perilice možete kupiti za samo 1599 kn (WCC5401B0), odnosno 1699kn (WCC5501B0) te uz njih dolazi jamstvo od 5 godina i poklon.

Daska za glačanje na poklon

Trebate li novu perilicu za Vaš apartman ili stan? Navedene Beko perilice rublja kapaciteta pranja 5kg idealan su odabir. U Elipsu uz dodantno sniženu cijenu i 5 godina jamstva, na poklon ćete dobiti i dasku za glačanje. Akcija vrijedi od 01.06.2017. do 30.06.2017.

Hrvatska - Španjolska
EP
Španjolski mediji ovako su najavili finale s Hrvatima: To smo već doživjeli
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj