Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Maksimalno iskoristite svoj eksterijer: 4 savjeta za odabir višenamjenskih vrtnih stolica

Vrtni
01.06.2023.
u 09:59

Neovisno o tome koliko raspoloživog otvorenog prostora oko svojeg doma imate, sigurno ga želite maksimalno iskoristiti.

Kako bismo vam pomogli u tome, pripremili smo vam četiri savjeta kako odabrati višenamjenske vrtne stolice, ali i druge komade vanjskog namještaja.

1. Pronađite one idealne za sebe

Nakon napornog dana, vrtna stolica u koju se možete ugodno smjestiti i provesti opuštajuću večer je upravo ono što vam je potrebno. No, vrtne stolice dostupne su u širokom spektru različitih modela zbog čega trebate istražiti koji će vam najbolje odgovarati. Ako nemate puno prostora, tada potražite jednostavne modele koji se mogu sklopiti, zahvaljujući čemu ćete ih moći spremiti kada ih ne koristite i osloboditi prostor koji vam je potreban. U slučaju da imate više prostora, tada pogledajte dostupne druge modele koji će idealno odgovarati vašim potrebama za prostorom i sjedenjem.

2. Mjesto za sjedenje i prostor za pohranu u jednom

U slučaju da imate nešto više raspoloživog prostora, ali mjesta za pohranu nikada nemate dovoljno, tada potražite komplete vrtnog namještaja s klupom koja se može iskoristiti kao mjesto za čuvanje razno-raznih sitnica. Ovako ćete dobiti odličan komplet za sjedenje, a istovremeno i mjesto za pohranu.

3. I za unutra i za van

Ako često imate goste, ali nemate mjesta u svojem domu za komplet od 12 stolica, a imate mjesta na terasi ili u vrtu, tada potražite modele koje možete koristiti i na otvorenom, ali i u zatvorenom prostoru. Ovako ćete ih moći koristiti u za svečane ručkove i večere u svojoj dnevnoj sobi kada vam dođe puno gostiju, ali i za ugodno večernje druženje na otvorenom nakon ukusnog obroka.

4. I stolić može biti višenamjenski

Na kraju, brojni elementi vrtnog namještaja mogu imati nekoliko funkcija i stolić nije nikakva iznimka. Uz to što tijekom lijepog vremena može biti na otvorenom i ispunjavati svoju funkciju stolića na koji ćete odložiti piće i hranu, stolić može imati i mjesto za pohranu gdje možete smjestiti jastuke i tekstile, a ako ste se odlučili za niži model, može poslužiti i kao mjesto za sjedenje kada imate puno gostiju ili kada je atmosfera druženja vrlo opuštena.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije