Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije dobro razmislila

Majku napali zbog fotografije noktiju njezine kćeri: 'Ovo je toliko pogrešno'

Reddit
07.05.2020.
u 14:30

Iako majke imaju pravo svoje dijete urediti kako hoće, ova majka definitivno je pretjerala i svoje dijete dovela u opasnost.

Svaka majka ima pravo svoje dijete oblačiti kako hoće, ali neke stvari definitivno prelaze granicu. Jedna majka postala je meta napada na društvenim mrežama nakon što je podijelila fotografiju noktiju svoje kćeri, koji su šokirali ljude, prenosi mirror.co.uk. Dok neki smatraju da takvi nokti nisu prikladni za djecu, drugi su se bojali za sigurnost samog djeteta. 

Fotografija objavljena na Redditu prikazuje dječju ruku uređenu s umjetnim noktima. Nokti su uređeni raznim motivima te dosta dugački i oštri, što je brzo izazvalo veliku reakciju na društvenim mrežama. Njezina objava brzo je prikupila nekoliko tisuća komentara, a većinom su svi bili protiv noktiju.

Foto: Reddit

“Zabrinuta sam da će si ovo dijete izbosti oko ovim noktima”, komentirala je jedna korisnica. “Ne, jednostavno ne. Ovo je toliko pogrešno”, glasio je jedan komentar. “Nisam primijetila što nije u redu, dok nisam pogledala u ruku”, komentirala je jedna korisnica. “Odličan primjer kako se dijete ozlijedi. Zar nikad nisi bila blizu djece?”, pitao se jedan korisnik.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije